Fantasy sciencefiction en horror puzzels - Modern Myths

Modern Myths Merchandise – Fantasy, sciencefiction en horror puzzels

Op Modern Myths zie je regelmatig bordspellen voorbij komen in geweldige uitvoeringen. De kwaliteit van nieuwe titels is door de huidige techniek hoog, met gedetailleerde spelfiguren en rijk geïllustreerde spelborden. Ook in het aanbod van puzzels kom je met een beetje zoeken prachtige creatieve kunstwerken tegen. Van bijzondere platen en vormen, tot hele bouwwerken in 3D. In deze Modern Myths Merchandise – Fantasy sciencefiction en horror puzzels laten we je een selectie van in het oog springende puzzels zien. Niet alleen leuk om te maken, maar vooral om te hebben!  

Doordat we de laatste maanden aan huis gekluisterd zaten was er ineens meer tijd om boeken te lezen, series te bingen, bordspellen te spelen en puzzels te maken. In onze rubriek Modern Myths Spellenavond lieten we daarom al extra fantasy-, sciencefiction- en horrorbordspellen de revue passeren. Maar in ons fantastische genre zijn ook veel bijzondere puzzels te vinden die we in dit artikel met je door zullen nemen. Staat jouw favoriete puzzel er niet tussen? Laat het ons weten in de comments.

Game of Thrones 3D puzzels

Fans van Game of Thrones kunnen moeiteloos een 3D-puzzelverzamling uit het land van Westeros aanleggen. Niet alleen is de volledige landkaart van de fantasywereld van George R.R. Martin beschikbaar met drie bouwlagen, ook de bekendste locaties uit de boeken en serie zijn te bouwen.

4D Game of Thrones: Westeros puzzel

Dit is de ultieme Game of Thrones puzzel! Bouw met de 4D Game of Thrones: Westeros puzzel de landkaart van Westeros in drie lagen. De kaart zelf bestaat uit ‘normale’ puzzelstukjes, waarna je van kunststof puzzelstukjes de hoogteverschillen van de fantasywereld op de kaart legt. Daarna puzzel je de bekende steden en locaties in elkaar, zoals The Wall, Winterfell en King’s Landing. Allemaal in prachtig detail. Een probleem: deze puzzel wil je nooit meer opbergen als je hem af hebt…

Fantasy sciencefiction en horror puzzels - 4D Game of Thrones Westeros puzzel detail

4D Game of Thrones: Westeros puzzel - Amazon.nl: € 46,80

Liever handzamer 3D-bouwwerkjes van de Game of Thrones legendes? Kijk hier:

Game of Thrones King's Landing 3D Puzzle

King's Landing 3D Game of Thrones Puzzle - Zavvi.nl: € 35,99

Game of Thrones Red Keep 3D Puzzle

Red Keep 3D Game of Thrones Puzzle - Zavvi.nl: € 35,99

Game of Thrones Winterfell 3D Puzzle

Winterfell 3D Game of Thrones Puzzle - Zavvi.nl: € 35,99

Game of Thrones Iron Throne 3D puzzel

Game of Thrones Iron Throne 3D puzzel - Bol.com: € 30,30

Frozen 2 Castle 3D Jigsaw Puzzle

Ook voor op de kinderkamer is er een leuke puzzel beschikbaar in 3D: de Frozen 2 Castle 3D Jigsaw Puzzle van Ravensburger. Met 216 stevige puzzelstukjes van plastic staat dit Disney kasteel als je hem af hebt als een … kasteel! . De stukjes zijn genummerd, zodat je hem moeiteloos op kan bouwen met je kinderen.

Ravensburger Frozen 2 Castle 3D Jigsaw Puzzle (216 Pieces) kasteel

Frozen 2 Castle 3D Jigsaw Puzzle - Zavvi.nl: € 59,49

Er is ook een Disney Frozen 3D-puzzel-nachtlampje van Ravensburger:

Ravensburger Disney Frozen 3D-puzzel-nachtlampje

Disney Frozen 3D-puzzel nachtlampje - Amazon.nl: € 31,39

The Legend of Zelda puzzels

Heb je alle avonturen van Link gespeeld, dan zijn er verschillende puzzels beschikbaar om de wereld van deze Nintendo-held op een andere manier te beleven. We lichten twee puzzels uit:

Legend Of Zelda: Ocarina Of Time 1000pc Puzzle

Herbeleef Ocarina of Time met de Legend Of Zelda: Ocarina Of Time puzzel van 1000 stukjes. Je vindt iconische momenten uit het spel terug in deze prachtige puzzel. Met de hoeveelheid puzzelstukjes ben je wel even bezig. De puzzelplaat wordt ook als poster meegeleverd ter voorbeeld, dus zelfs als je de puzzel na afloop weer uit elkaar haalt, heb je nog iets voor aan de muur.

Legend Of Zelda Ocarina Of Time 1000pc Puzzle compleet

Legend Of Zelda: Ocarina Of Time Puzzle - Merchoid.com: € 24,99 (preorder)

Legend of Zelda: Hyrule Field 500pc Puzzle

We noemden hem al in het Modern Myths Nieuws 2020: Week 19/20, de Legend of Zelda: Hyrule Field puzzel van 500 stukjes. Bouw de kaart van Hyrule en ontdek alle locaties waar je je avonturen beleefd hebt. Misschien ontdek je nog nieuwe geheimen! Ook deze puzzel komt met een poster van de puzzelplaat.

Modern Myths Nieuws 2020 Week 19 20 - The Legend of Zelda puzzel

Legend of Zelda: Hyrule Field Puzzle - Merchoid.com: € 20,99 (preorder)

Wasgij Retro Mystery 3 Drama Bij De Opera!

De Jumbo legpuzzels uit de Wasgij-serie zijn ook zeker de moeite waard. Niet alleen krijg je een puzzel met een grappige striptekening, er zit ook een twist in het concept. Zo moet je in de Wasgij Mystery puzzels met behulp van aanwijzingen een puzzel leggen die volgt op de gebeurtenissen van het voorbeeld op de doos. Je bent dus niet bezig het voorbeeld na te bouwen. Hier zie je de Wasgij Retro Mystery 3 Drama Bij De Opera! puzzel van 1000 stukjes. Wij hebben De Jachthond van Wasgijdorp! gemaakt en kregen daarmee de leukste woordgrap gebaseerd op de avonturen van Sherlock Holmes sinds tijden als resultaat.

Jumbo Legpuzzel Wasgij Retro Mystery 3 Drama Bij De Opera

Wasgij Retro Mystery 3 Drama Bij De Opera! - Bol.com: € 22,40

Attack of the 50 Foot Woman puzzel

Deze puzzel is niet bijzonder wat uitvoering betreft, maar als liefhebber van klassieke horror mag je hem toch niet overslaan: de Attack of the 50 Foot Woman puzzel. Met 500 stukjes ben je met deze reusachtige vrouw wel een poosje zoet.

Fantasy sciencefiction en horror puzzels - Attack of the 50 ft woman puzzel

Attack of the 50 Foot Woman puzzel - Zavvi.nl: € 23,99

Puzzel Challenge Pokémon

Klaar voor een uitdaging? Puzzel ze allemaal met de Ravensburger Puzzel Challenge Pokémon van 1000 stukjes. Als echte liefhebber leg je deze kleurrijke puzzel natuurlijk zo in elkaar.

Ravensburger Puzzel Challenge Pokemon

Puzzel Challenge Pokémon - Amazon.nl: € 14,20

Clementoni Marvel Universe – 1000 stukjes puzzel

Liever een onmogelijke puzzel van Marvel superhelden? Kijk dan naar de Clementoni 39411 Marvel Universe Impossible puzzel van 1000 stukjes. Tijdens het puzzelen kun je jezelf nog meer uitdagen door alle superhelden en -schurken te benoemen, inclusief hun echte namen.

Clementoni Marvel Universe Impossible puzzel

Clementoni Marvel Universe Impossible puzzel - Amazon.nl: € 14,83

Star Wars puzzels

De volgende twee producten zijn geen traditionele puzzels, maar we wilden ze toch even laten zien:

Star Wars Millennium Falcon Metalen Bouwpakket

Bouw een schitterende Millennium Falcon van metaal met dit bouwpakketje. Je hebt er geen lijm of soldeer voor nodig, de metalen stukjes puzzel je in elkaar om het bouwwerkje in elkaar te zetten. Je haalt de onderdelen uit een metalen vel door te knippen, draaien en plooien. Het formaat is 80 x 60 x 45 mm (lxbxh) en kun je dus overal neerzetten om mee te pronken!

Star Wars Millennium Falcon Metalen Bouwpakket

Star Wars Millennium Falcon Metalen Bouwpakket - Zavvi.nl: € 13,49

Death Star Maze

Volg in de voetsporen van Luke Skywalker en vernietig het megawapen de Death Star! Leid het balletje door het doolhof in dit puzzelspelletje. Leuk voor op je koffietafel om vrienden en familie bezig te houden.

Fantasy sciencefiction en horror puzzels - Death Star Maze - Modern Myths Merchandise

Death Star Maze - Zavvi.nl: € 13,49

Harry Potter puzzels

Vanuit de Wizarding World van J.K. Rowling komen ook magisch leuke puzzels:

Harry Potter: Moving Mechanical 3D Puzzle

Met de Harry Potter: Moving Mechanical 3D Puzzle bouw je een waar technologisch wonder van karton. Compleet met radartjes en een krukas bouw je zonder lijm Harry Potter in een Quidditch wedstrijd, met bewegende onderdelen. Bouw hem om het te geloven.

Harry Potter Moving Mechanical 3D Puzzle

Harry Potter: Moving Mechanical 3D Puzzle - Merchoid.com: € 33,99

Geen Harry Potter fan? Er is ook een dino!

Fantasy sciencefiction en horror puzzels - Magnificent Dinosaur Machine Moving 3D Puzzle Preorder detail

Magnificent Dinosaur Machine Moving 3D Puzzle - Merchoid.com: € 33,99 (preorder)

Harry Potter Gouden Snaai Metalen Bouwset

Net als de hierboven genoemde Star Wars Millennium Falcon Metalen Bouwpakket  is er ook een Harry Potter Gouden Snaai Metalen Bouwset verkrijgbaar. Hoewel een echte Quidditch wedstrijd er niet in zit, haal je met dit leuke bouwpakketje toch je eigen Gouden Snaai in huis.

Harry Potter metalen Snitch

Harry Potter Gouden Snaai Metalen Bouwset - Zavvi.nl: € 15,49

Puzzel Stoel Beschermers Auto Stoel Cover

Tot slot van deze Modern Myths Merchandise – Fantasy sciencefiction en horror puzzels iets voor de echte puzzelfanaat: de Puzzel Stoel Beschermers Auto Stoel Cover. Ben je een puzzelgeek, laat het dan zien met deze te gekke beschermers voor je autostoelen met puzzelopdruk. De hoezen zijn gemaakt van polyester en passen op de meeste autostoelen (zonder armleuning). Beschermt je stoelen tegen slijtage en is gewoon een geweldige versiering!

Fantasy sciencefiction en horror puzzels - Auto stoel cover puzzel design

Puzzel Stoel Beschermers Auto Stoel Cover - Amazon.nl: € 46,53

Modern Myths Merchandise –
Fantasy sciencefiction en horror puzzels

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise als deze Fantasy sciencefiction en horror puzzels vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2024 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.