Modern Myths Merchandise – Vaderdag

Modern Myths Merchandise – Vaderdag: wat koop je voor je geeky vader?

Heb je het geluk dat je opgroeit met een vader die – net als wij – gek is op het fantastische genre, dan kan het een uitdaging zijn net dat vaderdagcadeau te vinden dat past in zijn verzameling. Én iets te kiezen wat hij nog niet heeft. Gelukkig is de keuze uit de aanbiedingen op Zavvi.nl, Merchoid.com, Bol.com en Amazon.nl reuze. In deze Modern Myths Merchandise – Vaderdag: wat koop je voor je geeky vader? geven we je een aantal tips om deze zondag iets unieks te geven.    

Het is 21 juni alweer Vaderdag. Heb jij al een cadeautje uitgezocht? Zo niet, kijk hieronder naar onze tips voor vaders die houden van film, games, gadgets en verzamelobjecten. Of je vader nu houdt van fantasy, sciencefiction, horror, superhelden of dat allemaal, er is een cadeau te vinden waar hij enthousiast van zal worden.

Game of Thrones Stark bierpul

Ook voor de Game of Thrones-kijkende vader is er veel leuks te vinden. Wat dacht je van deze Game of Thrones Stark bierpul? Voorzien van een roestvrij stalen inzetstuk, zodat de pul makkelijk schoon te maken is.

Modern Myths Merchandise – Vaderdag Game of Thrones Stark bierpul

Game of Thrones Stark bierpul - Zavvi.nl: € 40,49

Batman: Return of the Bat jacket

Heeft je vader een nieuw jasje nodig? Kies dan een stoere voor hem uit: de Batman: Return of the Bat jacket is een pre-order en wordt verwacht in augustus, maar tjongejonge wat is dit leren jasje cool. Maak een mooie cadeaucard voor het jasje en laat je vader uitkijken naar de leverdatum.

Batman Return of the Bat jacket - Merchoid

Batman: Return of the Bat jacket - Merchoid.com: € 89,99

Dune bordspel: Laat het mélange stromen op Duin

Heeft je vader de klassieke Dune serie van auteur Frank Herbert in zijn boekenkast staan en houdt hij van bordspellen? Het Dune bordspel is dan een goede keuze en je doet jezelf er ook een plezier mee. Het spel is zeer uitgebreid en geschikt voor 2 – 6 spelers.

Dune bordspel packshot

Dune bordspel - Modern Myths Shop: € 57,99

Retro Arcade 6 inch Micro Player –
verschillende titels

Leuk: de Retro Arcade 6 inch Micro Players van DreamGear. Was je vader vroeger elk vrij uurtje in de arcadehallen te vinden? Vast wel, al geeft ie het niet toe. Die gouden tijden herleven met deze arcadetitels in een handzaam minikastje. Er is een versie van Mappy, Dig Dug, BurgerTime, Karate Champ en Bad Dudes. Allemaal afgeprijsd naar € 20,99.

Retro Arcade Micro Player - Mappy - Zavvi

Retro Arcade 6 inch Micro Players - Zavvi.nl: € 20,99

Er is ook een SEGA Mega Drive Mini Console voor € 87,99:

SEGA Mega Drive Mini console - Zavvi

SEGA Mega Drive Mini Console - Zavvi.nl: € 87,99

Bol.com Vaderdag-korting op games

Is je vader een gamer, dan zijn er op Bol.com leuke kortingen te vinden. Zo is de Grand Theft Auto 5 Premium Edition voor Xbox verkrijgbaar voor € 20,99, kun je voor € 16,99 de complete Assassin’s Creed – The Ezio Collection voor PlayStation 4 cadeau doen en heeft je vader een Nintendo Switch, dan is er Super Mario Odyssey voor € 49,99. Bekijk de hele lijst op:

Modern Myths Merchandise – Vaderdag korting op games

Vaderdag-korting op games - Bol.com: diverse titels en prijzen

Vaderdag film- en series boxsets van Zavvi

Check je vaders filmverzameling en maak een keuze uit het ruime aanbod film- en series boxsets op Zavvi!

Back to the Future 30th anniversary trilogy

Was je vader jong in de jaren 80? Voor een tientje geef je hem de Back to the Future 30th anniversary trilogy. De klassieke trilogie op blu-ray, met leuke extra’s en heel veel gratis nostalgie!

Back to the Future blu-ray trilogie Zavvi.nl

Back to the Future 30th anniversary trilogy blu-ray - Zavvi.nl: € 10,49

The Mummy trilogie 4K UHD

Iets meer budget en een vader met een 4K UHD speler? Dan is The Mummy Trilogy waarvan de eerste film eind jaren 90 uitkwam een prima keuze. Onvervalst avontuur met Brendan Fraser, die je vader nu vast net gezien heeft als Robotman in Doom Patrol.

The Mummy trilogie 4K UHD boxset Zavvi.nl

The Mummy Trilogy 4K UHD - Zavvi.nl: € 57,49

The Clint Eastwood Boxset

Voor € 19,99 maar liefst acht blu-ray’s met films van Clint Eastwood: Coogan’s Bluff, Two Mules for Sister Sara, The Beguiled, Play Misty for Me, Joe Kidd, High Plains Drifter, Breezy en The Eiger Sanction. Misschien niet zijn allerbekendste films, maar die heeft je vader waarschijnlijk toch al. In meerdere uitvoeringen…

Clint Eastwood blu-ray boxset Zavvi

The Clint Eastwood boxset blu-ray - Zavvi.nl: € 19,99

Ook leuk: de Jurassic Park 25th anniversary Trilogy blu-ray – € 10,49, acht horror-klassiekers in de Universal Classic Monsters blu-ray verzamelbox – € 14,99 en de Good Omens blu-ray voor € 13,99 (lees onze Good Omens recensie). Het aanbod boxsets op Zavvi is enorm!

Vaderdag film- en series boxsets - Zavvi.nl: diverse titels en prijzen

Star Wars Millennium Falcon bureaulamp

Heb je je eigen Star Wars (Darth) vader? De Star Wars Millennium Falcon bureaulamp is geweldig en praktisch. De lamp is verstelbaar en werkt op usb, met een drie meter lange kabel. De prijs: € 45,99.

Modern Myths Merchandise – Vaderdag Star Wars Millennium Falcon bureaulamp - Zavvi

Star Wars Millennium Falcon bureaulamp - Zavvi.nl: € 45,99

Wall-E pennen/bureau bakje

Nog een handig cadeautje voor je vaders bureau is ook meteen heel leuk: een WALL-E pennenbakje! Handig voor pennen, scharen, paperclips en de andere voorwerpen die rondslingeren. En natuurlijk dubbel leuk omdat WALL-E nu eenmaal een opruimrobot is. LET OP: dit is een pre-order, dus je moet even creatief een tegoedbon maken. Het WALL-E pennenbakje verschijnt in oktober.

Modern Myths Merchandise – Vaderdag Wall-E pennenbakje Merchoid

Wall-E pennen/bureau bakje pre-order - Merchoid.com: € 24,99

Mega Construx: Masters of The Universe – Hero Pack

Voor de vader die is opgegroeid met He-Man and the Masters of the Universe zijn er op Amazon.nl veel coole spullen te vinden. Voor een klein budget en een vader met weinig ruimte om zijn hobby tentoon te stellen, is de Masters of The Universe – Hero Pack Battle of Eternia Collection van Mega Construx bijzonder leuk. He-Man, Skeletor, Teela, Faker en Beastman op het formaat van LEGO poppetjes. Voor de Power-vader.

Masters of the Universe Mega Construx Hero Pack Amazon

Mega Construx: Masters of The Universe - Hero Pack - Amazon.nl: € 40,57

Masters of the Universe Castle Grayskull bouwset

Voor het echte werk moet je hier zijn: Masters of the Universe Castle Grayskull bouwset met 3508 bouwstenen. Bouw Castle Grayskull, dat bestaat uit drie niveaus en zes gebieden, met troonzaal, commandocentrale, twee geheime deuren, een functionerende poort, lift en deuren. Met He-Man, Skeletor, Man-At-Arms, Beastman, The Goddess en legendarische wapens en verwisselbare accessoires. Met een prijs van € 230,81 misschien een beetje veel voor Vaderdag, maar het idee dat dit verkrijgbaar is, maakt vast zijn hele dag!

Modern Myths Merchandise – Vaderdag Masters of the Universe Mega Construx Castle Grayskull

Masters of the Universe Castle Grayskull bouwset - Amazon.nl: € 230,81

Modern Myths Merchandise – Vaderdag:
Nog meer Vaderdag cadeaus!

Modern Myths Merchandise – Vaderdag

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2023 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.