Modern Myths Merchandise The Witcher: van bad tot muismat – The Witcher - The Witcher toverdrank flesjes Trankhalter 5er. (Schwarz und Braun)

Modern Myths Merchandise – The Witcher: van bad tot muismat

In de ‘Week van de Witcher’ heb je hier op Modern Myths en op onze social media kanalen van alles kunnen lezen over de epische fantasy-wereld van Geralt of Rivia, de hekser, in aanloop naar het verschijnen van de nieuwe The Witcher Netflix-serie. Ben je net als ons fan van deze bijzondere avonturen in duistere sprookjessfeer van de hand van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, kijk dan eens naar al het moois in deze Modern Myths Merchandise – The Witcher: van bad tot muismat. We zetten monsterlijk mooie merchandise voor je op een rijtje!  

Lees ook onze twee recensies van The Witcher op Netflix. Een voor niet-gamers en een voor game-liefhebbers. Ook hebben we een de Wie is The Witcher?-gids voor je geschreven.

De Netflix-serie The Witcher volgt de avonturen van de hekser Geralt van Rivia (Henry Cavill (The Tudors, Man of Steel, Justice League)). Geralt is een gemuteerd mens met als vak het doden van monsters. Heksers zouden geen emoties hebben, maar Geralt lijkt toch een complexe persoonlijkheid die probeert het goede te zien in iedereen die hij tegenkomt. Naast de boeken en de nieuwe Netflix-serie is The Witcher bekend bij miljoenen gamers door een trilogie van enorm populaire videogames. Hierdoor is er voldoende schitterende merchandise te vinden van deze hekser uit Rivia, waaronder enkele bijzondere items. Kijk snel met ons mee.

The Witcher op Netflix - Henry Cavill als Geralt of Rivia

The Witcher – alle boeken in een verzamelbox

Zoals je kunt lezen in onze The Witcher-gids zijn de eerste verhalen rond Geralt of Rivia verschenen in de jaren 80. Inmiddels zijn van de hand van de Poolse fantasy auteur Andrzej Sapkowski acht boeken over de Hekser verschenen. Deze kun je natuurlijk een voor een aanschaffen, maar je zou ook op zoek kunnen gaan naar de diverse verzamelboxen die verschenen zijn. Maar die moeite kun je je besparen, want wij hebben dat al voor je gedaan! Ideaal om cadeau te doen, of lekker zelf te houden!

De The Witcher verzamelboxen zijn verkrijgbaar bij:

Bol.com:
Witcher boxed set – met Blood of Elves, Time of Contempt en Baptism of Fire. Deze trilogie koop je voor € 32,99.

The Witcher: van bad tot muismat - Witcher 3 books boxed set
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Witcher 3 books boxed set

Witcher 3 books boxed set - Bol.com

Amazon.de:
Andrzej Sapkowski 7 Book Set Collection – met The Last Wish, Sword of Destiny, Blood of Elves, Time of Contempt, Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en The Lady of the Lake. Enkel het laatste boek – Season of Storms – zit er niet bij. Prijs: € 167,20.

The Witcher: van bad tot muismat - Witcher 7 books boxed set
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Witcher 7 books boxed set

Witcher 7 books boxed set - Amazon.de

Dark Horse: Geralt Grandmaster figuur, 20cm

Er is een ruime keuze aan action figures en statues rond Geralt of Rivia en de andere personages uit de The Witcher-computergames. Van de Netflix-serie hebben we op dit moment nog geen beeldjes gevonden, maar het Geralt Grandmaster figuur van Dark Horse voldoet aan alle eisen.

Het beeld is 20 cm hoog en verbeeldt Geralt in vol ornaat, met harnas, lederen tas en riemen en zijn twee zwaarden. Het beeld staat op een voetstuk met het wolf-symbool van deze hekser. Voor de prijs hoef je het niet te laten: € 38,60.

The Witcher: van bad tot muismat - Geralt Grandmaster figuur
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Geralt Grandmaster figuur

Geralt Grandmaster figuur - Amazon.de

FUNKO Pop! Geralt

Liever de FUNKO Pop? Die is voor € 22,50 verkrijgbaar:

The Witcher: van bad tot muismat - FUNKO Pop! The Witcher: Geralt
Modern Myths Merchandise – The Witcher: FUNKO Pop! The Witcher: Geralt

FUNKO Pop! Geralt - Amazon.de

De hekser … in bad!
The Witcher 3: Wild Hunt – Geralt in the bath statuette

Vergeet de epische gevechten met monsters, de politieke intriges van de koningshuizen, de mythologie en de sprookjes waarmee de Witcher te maken krijgt, de enige reden dat we genieten van Geralt of Rivia in de games en de Netflix-serie zijn de badscènes!

Na een dagje hard werken als monsterjager gaat er niets boven een warm bad om het slijm, bloed en ingewanden van je af te wassen en je wonden te trakteren op zeep en badzout. Het The Witcher 3: Wild Hunt – Geralt in the bath statuette straalt deze relaxte setting uit en is ideaal als decoratie in je badkamer. Inclusief monsterlijk rubber eendje. Prijs: € 71,07.

The Witcher: van bad tot muismat - Geralt in the bath statuette
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Geralt in the bath statuette

Geralt in bad statuette - Amazon.de

Dragon Reborn – The Witcher:
Zwaard van Geralt of Rivia – 110 cm

Fantasy zwaarden uit Lord of the Rings, Game of Thrones en meer populaire (boeken)series zijn tegenwoordig goed verkrijgbaar. Geralt of Rivia – de hekser – staat natuurlijk ook bekend om zijn zilveren zwaard, waar de meeste monsters de bibbers van krijgen. Dit zilveren zwaard met White Wolf-logo is voor € 79,99 verkrijgbaar. Het Dragon Reborn The Witcher: Sword Geralt of Rivia is 110 cm lang en ziet er prachtig uit.

The Witcher: van bad tot muismat - Zwaard van Geralt of Rivia
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Zwaard van Geralt of Rivia

Zwaard van Geralt of Rivia - Amazon.de

The Witcher – de White Wolf ketting accessoires

Wil je subtiel je enthousiasme voor The Witcher uitdragen? Kijk dan eens naar de kettingen met het White Wolf-logo die beschikbaar zijn:

Amazon.de:
Halsketting in The Witcher 3: Wild Hunt-design, 3d-hanger
Hoogwaardige metalen legering, lengte: 49,8-cm lange ketting voor mannen. Prijs: € 9,99.

The Witcher: van bad tot muismat - White Wolf ketting accessoire
Modern Myths Merchandise – The Witcher: White Wolf ketting accessoire

White Wolf ketting - Amazon.de

Op Bol.com vind je hem voor € 18,98:

White Wolf ketting - Bol.com

Wil je jezelf echt verwennen, kies dan voor de versie met oplichtende, rode LED-oogjes. De schakelaar bij dit medaillon zit aan de achterkant. Deze luxe versie kost € 34,20.

The Witcher: van bad tot muismat - White Wolf ketting accessoire LED-ogen
Modern Myths Merchandise – The Witcher: White Wolf ketting accessoire LED-ogen

White Wolf ketting met LED-ogen - Amazon.de

The Witcher: White Wolf sokken

Ben je niet van de sieraden? Geen probleem, er is ook merchandise voor de meer praktisch ingestelde The Witcher-fan. We presenteren de The Witcher: White Wolf sokken! Deze warme Witcher-sokken komen in een prachtig White Wolf zwart/wit/rood-design en zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders vanaf € 11,20. Ideaal voor deze koude winterdagen.

The Witcher: van bad tot muismat - White Wolf sokken
Modern Myths Merchandise – The Witcher: White Wolf sokken

White Wolf sokken - Amazon.de

Imitatie-leren The Witcher portemonnee

Voel je een beetje als de hekser met deze The Witcher portemonnee met Wolf medaillon logo van The Wild Hunt. Deze mooie portefeuille heeft als afmetingen 9,8 x 10,8 x 1,8 cm en komt in bruin imitatie-leer. Prijs: € 23,79.

The Witcher: van bad tot muismat - The Witcher portemonnee
Modern Myths Merchandise – The Witcher: The Witcher portemonnee

Imitatie-leren The Witcher portemonnee - Amazon.de

Geralt of Rivia The Witcher 3: Wild Hunt koffiebeker

Als hekser beschikt Geralt over talloze mogelijkheden om zijn krachten aan te vullen met toverdrankjes. Als Witcher-fan kun jij dat ook, ’s ochtends als je je eerste kop koffie neemt. Deze verkwikkende, magische drank kun je voortaan in stijl uit je eigen The Witcher koffiebeker innemen, met de Geralt of Rivia The Witcher 3: Wild Hunt – Best 11 Ounce Ceramic Coffee Mug Gift. Voorzien van een mooie illustratie. Prijs € 14,99.

The Witcher: van bad tot muismat - The Witcher 3: Wild Hunt koffiebeker (oor)
Modern Myths Merchandise – The Witcher: The Witcher 3: Wild Hunt koffiebeker

The Wild Hunt koffiebeker - Amazon.de

Blood and Wine muismat

Laten we eerlijk zijn, de vrouwen in de fantasy wereld van The Witcher mogen er zijn. Zelfs in de meest onvriendelijke omgevingen zien ze eruit als de droom van elke avonturier, kijk maar naar dit The Witcher 3: Blood and Wine (en rotte vis) muismatje. Prijs: € 3,16.

The Witcher: van bad tot muismat - The Witcher 3: Blood and Wine muismat
Modern Myths Merchandise – The Witcher: The Witcher 3: Blood and Wine muismat

Blood and Wine muismat - Amazon.de

Comic serie: The Witcher Omnibus

Naast de boeken, games en de Netflix-serie zijn er ook The Witcher stripboeken verkrijgbaar. De The Witcher Omnibus van uitgeverij Dark Horse Comics is meteen een hele mooie. Geschreven door Eisner Award winnaar Paul Tobin en getekend door Joe Querio, Piotr Kowalski en Max Bertolini.

De serie bundelt deel 1-5 van de The Witcher comic serie, met House of Glass, Fox Children, Curse of Crows en de Killing Monsters one-shot. Compleet met een schetsboek gedeelte van Dave Johnson (100 Bullets), Dan Panosian (Slots), Stan Sakai (Usagi Yojimbo), Duncan Fegredo (MPH) en Simon Bisley (Lobo). De omslag is van Mike Mignola (Hellboy).

The Witcher: van bad tot muismat - The Witcher Omnibus
Modern Myths Merchandise – The Witcher: The Witcher Omnibus

Amazon.de: € 24,80

The Witcher Omnibus TPB - Amazon.de

Bol.com: € 25,99

The Witcher Omnibus TPB - Bol.com

Toverdrank flesjes met houder (zwart en bruin)

Tot slot iets voor de echte liefhebber. De Spaanse accessoire workshop Prop Corn is gespecialiseerd in middeleeuwse merchandise. Op Amazon.de vind je een houder met vijf glazen toverdrankflesjes waarvan je ze zo door Geralt of Rivia gebruikt ziet worden. Prachtig gemaakt met schattige kurkjes misstaan deze bijzondere flesjes niet in je The Witcher-verzameling, of op je Geralt cosplay kostuum.

Prijs: € 33,-. Kijk wel even goed naar de omschrijving, zodat je zeker weet dat je bestelt wat je wilt hebben.

Modern Myths Merchandise The Witcher: van bad tot muismat – Toverdrank flesjes met houder
Modern Myths Merchandise – The Witcher: Toverdrank flesjes met houder

Toverdrank flesjes met houder - Amazon.de

 

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2023 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.