Blade Runner 2049 winactie Joi
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

BLADE RUNNER 2049 WINACTIE – boek, houten paardje, LED paraplu en de film! (UPDATE – Winnaars bekend)

Vijfendertig jaar na de originele Blade Runner kreeg de film in 2017 een waardig vervolg in de vorm van Blade Runner 2049. Deze indrukwekkende sciencefictionfilm is nu uit op DVD en Blu-Ray en Modern Myths geeft een prachtig prijzenpakket weg voor de echte Blade Runner-fans. De toekomst is hier met de Blade Runner 2049 winactie!    

Acteur Ryan Gosling speelt in Blade Runner 2049 rechercheur ‘K’, een Blade Runner die oudere modellen ‘replicants’ (androïden) opspoort en met pensioen stuurt. Tijdens een van die klussen ontdekt hij een lang verborgen geheim, dat verstrekkende gevolgen heeft voor de maatschappij zoals die in 2049 bestaat. K’s speurtocht naar de waarheid leidt hem naar voormalig Blade Runner Rick Deckard (Harrison Ford), die al 30 jaar lang spoorloos verdwenen is. Voor ‘K’ is niets daarna meer hetzelfde.

De Modern Myths-recensie van Blade Runner 2049 lees je hier.

Blade Runner 2049 winactie K

Blade Runner 2049 winactie: Boek, houten paardje, LED paraplu en Blu-Ray/DVD

Liefhebbers van Blade Runner kunnen hun hart ophalen met de Modern Myths Blade Runner 2049 winactie. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven we in deze prijsvraag een prachtig prijzenpakket weg, met geweldige Blade Runner merchandise:

Hoofdprijs: Blade Runner 2049 Blu-Ray of DVD + houten paardje + boek + multi-kleuren LED paraplu met zaklamphandvat (1x)

Eerste prijzen: Blade Runner 2049 Blu-Ray of DVD (3x)

Blade Runner 2049 winactie prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord onze dystopische Blade Runner 2049 vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@modernmyths.nl, onder vermelding van Blade Runner 2049 winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor Blu-Ray of DVD.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 11 maart.

De vragen:

1) Regisseur Ridley Scott maakte in 1979 Alien en in 1982 Blade Runner, beide sciencefictionklassiekers. Daarna maakte hij in 1985 een fantasyfilm, met in de hoofdrol een jonge Tom Cruise. Welke film bedoelen wij?

2) Blade Runner 2049 is niet de eerste sciencefictionfilm die de Canadese regisseur Denis Villeneuve maakte. Welke film met buitenaardse wezens maakte hij voor Blade Runner 2049? (en mocht je die nog niet gezien hebben, doen!)

3) Blade Runner is gebaseerd op het boek Do Androids Dream of Electric Sheep? van schrijver Philip K. Dick. Veel van zijn andere sciencefiction werken zijn ook verfilmd. Welke van onderstaande films is NIET gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick?

A – Total Recall
B – Minority Report
C – Twelve Monkeys
D – A Scanner Darkly

Blade Runner 2049 is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray.

SonyPicturesHomeEntertainment.nl

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars van de Blade Runner 2049 prijzenpakketten zijn …

Hoofdprijs: M. de Raden
Blu-Ray: J. Koetse
DVD: R. Venema en E. Martijn

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Ridley Scott maakte in 1985 de fantasyfilm Legend met Tom Cruise.
2) Denis Villeneuve maakte voor Blade Runner 2049 de sciencefictionfilm Arrival.
3) Twelve Monkeys is niet gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick. We zochten dus antwoord C.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2023 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Blade Runner 2049 winactie Gosling en Ford

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.