Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie Arena

THOR: RAGNAROK op DVD en Blu-Ray WINACTIE – win de film, oordopjes en usb-memorystick! (UPDATE – Winnaars bekend)

Het einde der tijden breekt aan met deze Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie. Haal de donder en bliksem zelf in huis door mee te doen met deze prijsvraag. Je maakt kans op Thor: Ragnarok op DVD of Blu-Ray, met daarbij lichtgevende oordopjes en een 8GB USB-memorystick in de vorm van Hulk’s hamer!

Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiatorenstrijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger The Incredible Hulk komt te staan.

Lees ook de Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray recensie.
De Thor: Ragnarok bioscooprecensie vind je hier.

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie Revengers

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie: win de DVD of Blu-Ray, oordopjes en USB-memorystick!

Laat de wereld op zijn grondvesten schudden en doe mee aan deze Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Modern Myths in de Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie twee keer de Blu-Ray en twee keer de DVD van de film weg, met bij elk exemplaar een setje lichtgevende oordopjes en een 8GB USB-memorystick in de vorm van Hulk’s hamer.

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord onze donderende Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@modernmyths.nl, onder vermelding van Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor DVD of Blu-Ray.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 maart.

De vragen:

1. In de oorspronkelijke Ragnarok-mythe uit de Noordse legenden sterft Thor aan zijn verwondingen met de Midgaardslang. Wat is de naam van deze enorme slang?

A. Fafnir
B. Jormangard
C. Nidhoggr

2. Thor ontmoet in Thor: Ragnarok de Hulk in de gladiatorenarena. Deze gebeurtenis is gebaseerd op een inmiddels klassiek verhaal uit de stripserie The Incredible Hulk. Welk verhaal bedoelen wij?

A. Secret Wars
B. Planet Hulk
C. World War Hulk

3. De visuele stijl van de wereld van de schurk The Grandmaster is geïnspireerd door een van de grondleggers van het Marvel-stripuniversum. Om het werk van welke striptekenaar gaat het?

A. Steve Ditko
B. Jack Kirby
C. John Romita sr.

Thor: Ragnarok is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. De voortekenen van Ragnarok alvast voelen? Bekijk de Thor: Ragnarok trailer.

Disney.nl

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Thor: Ragnarok prijzen zijn …

Blu-Ray
I.Kleefman, M. van Teerns

DVD
E.Ophof, N. Mutten

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De naam van de Midgaardslang is Jormangard (B)
2) Het gladiatorengevecht is gebaseerd op Planet Hulk (B)
3) De visuele stijl van de wereld van The Grandmaster is gebaseerd op tekenaar Jack Kirby (B).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2023 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie Poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.