De Zwarte Schim - Modern Myths
Bol AlgemeenBol Algemeen

De Zwarte Schim winactie – Win een exemplaar van Johan Klein Hanevelds space opera! (UPDATE: Winnaars bekend)

Het nieuwe boek van auteur Johan Klein Haneveld is een cyberpunk space opera. Ordebewaker Angela achtervolgt een mysterieuze terrorist door het heelal; een schim die ongrijpbaar lijkt. Zoals in elke goede space opera zit De Zwarte Schim boordevol exotische locaties, onvoorstelbare technologie en een sciencefictionverhaal dat groots is opgezet. Zelf beleven? Doe dan mee met onze De Zwarte Schim winactie. Je maakt kans op een exemplaar! 

Lees een voorproefje van De Zwarte Schim in onze rubriek Moderne Mythes: verhalen. Meer weten over Space Operas? Lees Johans Top 5 Space Operas column!

De Zwarte Schim - Johan Klein HaneveldIn De Zwarte Schim krijgt ordebewaker Angela bericht dat haar collega Bran is omgekomen tijdens een missie in een afgelegen zonnestelsel. Haar volgende opdracht is zijn gegevens op te halen. De moordenaar blijkt een mysterieuze terrorist, die de centrale planeet van het systeem op de rand van de afgrond heeft gebracht.

Angela besluit op eigen kracht deze “zwarte schim” in te rekenen. Ze jaagt hem op tot de grens van het zonnestelsel. Maar de confrontatie verloopt niet volgens plan. Achtergelaten in een uitgeholde asteroïde zint de ordebewaker op wraak. Haar tegenstander zet ondertussen koers naar het centrum van het keizerrijk, met een groot wapenarsenaal en een dodelijke missie…

De Zwarte Schim is nu verkrijgbaar in de boekwinkel.

De Zwarte Schim winactie – Win een exemplaar van deze space opera

Zet koers naar een afgelegen zonnestelsel en doe mee met onze De Zwarte Schim prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Johan Klein Haneveld en Godijn Publishing twee exemplaren van dit sciencefictionboek weg!

De Zwarte Schim - Johan Klein Haneveld

Zo doe je mee:

In deze De Zwarte Schim winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze De Zwarte Schim winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 17 juli geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘De Zwarte Schim winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar het boek. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

De Zwarte Schim winactie – De vragen:

1) Hoeveel boeken zijn er ten tijde van deze winactie van Johan Klein Haneveld verschenen?

2) Hoe heet de eerste sciencefiction verhalenbundel van Johan? Er is inmiddels ook een “extended” editie van verschenen.

3) Bij welke van de volgende uitgevers is (nog) geen boek van Johan verschenen?

A – Stichting Fantastische Vertellingen
B – Godijn Publishing
C – Uitgeverij Kok Boekencentrum
D – Uitgeverij Macc
E – Uitgeverij Quasis
F – Uitgeverij Versa
G – Uitgeverij Zilverspoor

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 17 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die op de Zwarte Schim mogen gaan jagen zijn:

A. van Eegelen en Homcrom (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De boeken komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Maar liefst 23 stuks, inclusief De Zwarte Schim (en begin augustus verschijnt nummer 24!)
2) Conquistador
3) Uitgeverij Zilverspoor (G)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de boektrailer van De Zwarte Schim:

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Godijn Publishing

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • BoekenBoeken
  • Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise