Thor: Love and Thunder winactie - Modern Myths
BoekenBoeken

Thor: Love and Thunder winactie – Win vrijkaartjes voor de geliefde god van de donder! (UPDATE: Winnaars bekend)

In alweer de vierde solo-film van de Avenger Thor krijgt de god van de donder (Chris Hemsworth) het aan de stok met een nietsontziende vijand die slechts uit is op één ding: wraak op de goden. Deze Gorr the God Butcher (Christian Bale) slacht alle goden af en blijkt op weg te zijn naar New Asgard. Maar op zijn moorddadige pad vindt hij niet alleen Thor Odinson, maar ook Jane Foster (Natalie Portman), de nieuwe Mighty Thor! Zelf zien hoe de vonken van deze film afspatten? Doe dan mee met onze Thor: Love and Thunder winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes! 

Lees ook Jeroens Thor: Love and Thunder recensie.

In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de god van de donder (Chris Hemsworth (Ghostbusters, Men in Black: International)) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale (Batman Begins, Mowgli)). Deze nietsontziende vijand streeft enkel de uitroeiing van de goden na.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koningin Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman (V for Vendetta, Annihilation)), die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Mighty Thor. Samen beginnen ze een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de God Butcher te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is. Ook Thor: Love and Thunder is – net als Thor: Ragnarok – geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit, Lightyear).

Thor: Love and Thunder draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

Chris Hemsworth in Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder winactie – Win donders fijne vrijkaartjes

Vind ook jouw innerlijke rust en doe mee met onze Thor: Love and Thunder prijsvraag! Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Disney!

Thor: Love and Thunder recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Thor: Love and Thunder winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Thor: Love and Thunder winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 17 juli geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Thor: Love and Thunder winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Thor: Love and Thunder winactie – De vragen:

1) Thor: Love and Thunder is gebaseerd op verhaallijnen uit de comics Thor: God of Thunder en The Mighty Thor van welke Amerikaanse Marvel-auteur?

A – Stan Lee
B – Walter Simonson
C – Jason Aaron

2) In deze vierde Thor-film heeft Gorr the God Butcher het gemunt op alle goden in het universum. Onder andere de Azteekse gevederde slangengod van wind, water, lucht, vruchtbaarheid, cultuur, literatuur (en meer) wordt genoemd. Hoe heet deze god? Denk om je spelling!

3) Thor 4 heeft een jaren 80-sausje meegekregen, vooral wat de soundtrack betreft. Van welke legendarische rockband uit die tijd hoor je meerdere nummers in de film voorbij komen?

A – Metallica
B – Guns N’ Roses
C – Queen

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 17 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die wat liefde en donder gaan krijgen zijn:

H. Beulen en C. vd. Berg (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Jason Aaron (C)
2) Quetzalcóatl
3) Guns N’Roses (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Natalie Portman als de Mighty Thor

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.