Lightyear winactie - Modern Myths

Lightyear winactie – Win vrijkaartjes naar de oneindigheid en daar voorbij! (UPDATE: Winnaars bekend)

In het gloednieuwe Pixar sciencefiction actie-avontuur Lightyear krijg je het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear te zien. Deze ruimteheld diende als inspiratie voor een populaire speelgoedlijn, waarvan je het bekende action figure uit de Toy Story-reeks kent. Nu ga je de film zien die het speelgoed heeft geïnspireerd. Ben je klaar om een “space ranger” te worden? Doe dan mee met onze Lightyear winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes! 

Lees ook Joanys Lightyear recensie.

Nadat de sciencefictionheld Buzz Lightyear volle bioscoopzalen trok, was hij de inspiratie voor een succesvolle speelgoedlijn. In Toy Story uit 1995 zag je hoe het jongetje Andy een heuse Buzz Lightyear actiefiguur kreeg, tot groot ongenoegen van zijn favoriete cowboypop Sheriff Woody. Maar welke film heeft ervoor gezorgd dat Andy zo’n sciencefiction action figure wilde hebben? Nou, Lightyear dus!

Ook regisseur Angus MacLane (Finding Dory) vroeg zich af hoe die film er uit zou zien en besloot het spektakel te gaan maken. In de Engelse versie zijn de stemmen ingesproken door onder andere Chris Evans (Snowpiercer, Avengers: Endgame), Keke Palmer (Alice), Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en James Brolin (The Amityville Horror).

Lightyear draait vanaf 15 juni in de bioscoop.

Taika Waititi als Mo Morrison, Chris Evans als Buzz Lightyear, Peter Sohn als Sox, Dale Soules als Darby Steel en Keke Palmer als Izzy Hawthorne

Lightyear winactie – Win vrijkaartjes!

Poets je aerodynamische ruimtevleugels op en doe mee met onze Lightyear prijsvraag! Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Disney!

Lightyear recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Lightyear winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Lightyear winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 20 juni geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Lightyear winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

De vragen:

1) In Lightyear (originele versie) wordt de stem van Buzz Lightyear ingesproken door Chris “Captain America” Evans. Wie spreekt de stem van Buzz Lightyear in in de oorspronkelijke Toy Story-films?

2) Regisseur Angus MacLane was animator bij verschillende Pixar-films, waaronder Toy Story 2 en Toy Story 3. Daarnaast regisseerde hij een korte Toy Story-televisiefilm, waarin Woody, Buzz en hun vrienden in een spookachtig motel belanden, waar mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden. Hoe heet die griezelige korte televisiefilm?

A – Toy Story Toons: Hawaiian Vacation
B – Toy Story of Terror!
C – Toy Story That Time Forgot!

3) De stem van de grote schurk in Lightyear – Emperor Zurg – wordt ingesproken door James Brolin. Hij is de vader van een acteur die – ook als grote schurk – in het Marvel Cinematic Universe te maken kreeg met Chris Evans als Captain America. Welke acteur bedoelen we en wat was zijn rol in het MCU?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 20 juni.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Lightyear winactie update:

En de winnaars die naar de sterren en daar voorbij gaan zijn:

I. Unver en Gerard51 (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Tim Allen
2) Toy Story of Terror! (B)
3) Josh Brolin als Thanos

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Chris Evans is Buzz Lightyear

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.