Modern Myths Merchandise - Geeky kerst trui

Modern Myths Merchandise – Superleuke (of -lelijke) kersttruien

We kunnen er niet meer omheen. De lelijke kersttrui is hip. Zeker nu onze favoriete verhalen van Marvel, DC, Star Wars, Game of Thrones, Harry Potter en andere fantastische franchises op de geeky kerst trui worden afgebeeld, zitten er een paar hele leuke tussen. In deze Modern Myths Merchandise – Superleuke (of -lelijke) kersttruien laten we je een aantal van deze geeky truien zien om er tijdens de feestdagen warmpjes – en cool – bij te zitten!    

De kersttrui is niet meer weg te denken tijdens de feestdagen. Ook tijdens de lockdown, waarin we momenteel zitten, kun je tenminste een beetje vrolijk voor de webcam komen in zo’n grappige trui. Deze kleurrijke, dikke wollen truien werden rond 1950 populair, toen kerstmis steeds commerciëler werd. In de jaren 80 kon je ze vaak zien in komediefilms, zoals National Lampoon’s Christmas Vacation. Daarna verdwenen deze lelijke truien weer uit beeld. Tot begin jaren 2000, toen ze ineens een comeback maakten. In 2001 schrok Bridget Jones er hevig van in Bridget Jones’s Diary. Maar de opmars van de kersttrui was niet meer te stoppen. Beroemdheden als Taylor Swift en Kanye West begonnen ze te dragen. Toen vervolgens de truien met Marvel, Star Wars, Nintendo en andere geeky thema’s verschenen, was er geen excuus meer om er niet eentje te kopen.

Chevy Chase in National Lampoon's Christmas Vacation - Warner Bros
Chevy Chase in National Lampoon’s Christmas Vacation – © Warner Bros

In deze Modern Myths Merchandise doen we een snelle ronde langs onze partners Merchoid.com, Zavvi.nl, Amazon.nl en Bol.com en laten we van elke winkel een paar truien zien. Kijk daarna zelf even rond of jouw favoriete franchise er ook tussen zit. Grote kans dat daar ook een leuke/lelijke trui van is!

Geeky kerst trui: Batman, Venom en Game of Thrones – Merchoid.com

Webwinkel Merchoid.com pakt uit met de kersttrui. Het hele aanbod vind je in de Geek’s guide to christmas sweaters 2020, die ook nog onderverdeeld is in truien voor hem en haar. De thema’s zijn o.a. Star Wars, Marvel, Game of Thrones, DC, Harry Potter en Disney. Er is een erg feestelijke Batman: Frosty Festivities Christmas Sweater en een zeer coole Game Of Thrones: Winter Is Coming Stark Knitted Christmas Sweater. Als je niet zo bent van de opzichtige kleuren, dan is de zwart/wit Venom: Season of the Symbiote Knitted Christmas Sweater iets voor jou!

Modern Myths Merchandise - Geeky kerst trui - Batman kersttrui

Batman: Frosty Festivities Christmas Sweater - € 58,99

Game of Thrones kersttrui

Game Of Thrones: Winter Is Coming Stark Knitted Christmas Sweater - € 49,99

Geeky kerst trui - Venom kersttrui

Venom: Season of the Symbiote Knitted Christmas Sweater - € 49,99

Star Wars Tie Fighter Battle en Baby Yoda – Amazon.nl

Voor de Star Wars-fan is er een ruim aanbod aan feestelijke kersttruien. Op Amazon.nl kwamen we de Star Wars: Tie Fighter Battle of Yavin Christmas Jumper tegen, waarmee je schaamteloos door je huis kunt zoeven. Uiteraard is er ook een trui waar Grogu op afgebeeld staat – Star Wars: The Mandalorian The Child/Baby Yoda Christmas Jumper. So cute!

Star Wars Tie Fighter kersttrui

Star Wars: Tie Fighter Battle of Yavin Christmas Jumper - € 40,73

Modern Myths Merchandise - Geeky kerst trui - Star Wars Grogu kersttrui

Star Wars: The Mandalorian The Child/Baby Yoda Christmas Jumper - € 40,73

Geeky kerst trui: Borderlands en Atari – Zavvi.nl

Liever een trui met een game-thema? Zavvi.nl heeft een hele gave Borderlands Lock Load Loot Christmas Knitted Jumper met geel, zwart en rood als hoofdkleuren. Ook het robotje Claptrap ontbreekt er niet op en de prijs is helemaal niet gek. Ben je meer een retro-gamer? Kijk dan eens naar de Atari Christmas Jumper in de kleur rood.

Geeky kerst trui - Borderlands kersttrui

Borderlands Lock Load Loot Christmas Knitted Jumper - € 19,99

Atari kersttrui

Atari Christmas Jumper - € 36,99

Zelda en Mario – Bol.com

Ook bij Bol.com kun je met de juiste zoektermen snel een aantal leuke kersttruien vinden. De Difuzed Zelda Kersttrui Golden Hyrule is een stoere, maar kijk even goed naar de maten die beschikbaar zijn. Op dit moment is er keuze uit S of XXL. Ook van Mario zijn er verschillende truien te vinden, zoals de Nintendo Super Mario Kersttrui. Leuk voor achter de Switch!

Zelda kersttrui

Difuzed Zelda Kersttrui Golden Hyrule - € 44,95

Geeky kerst trui - Mario kersttrui

Nintendo Super Mario Kersttrui - € 29,95

Met een vrolijke, lelijke kersttrui krijgt dit staartje van 2020 toch nog iets feestelijks. Namens Modern Myths alvast fijne dagen. Blijf gezond en blijf ons volgen!

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2023 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • BoekenBoeken
  • Films en seriesFilms en series