Halloween 2020 tips voor thuis - Modern Myths Merchandise

Modern Myths Merchandise – Halloween 2020 tips voor thuis

Horror wordt steeds populairder en de beste feestdag om te griezelen is natuurlijk Halloween. Dit jaar is de griezelfeestdag door de wereldwijde pandemie waar we mee te maken hebben echter een karige bedoening. Binnen zitten en afstand houden is nou niet bevorderlijk voor de sfeer. Toch hebben we in deze Modern Myths Merchandise – Halloween 2020 tips voor thuis een aantal leuke spullen voor je op een rij gezet om nog iets van het Halloween gevoel mee te krijgen.   

Kijk ook in onze Halloween 2020 Special voor meer griezelige artikelen!

Halloween is vooral in Amerika, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Canada een ware traditie. Maar ook in Nederland zie je steeds meer spookachtige pompoenen bij de voordeur staan. In voorgaande jaren voerden veel pretparken een speciaal Halloween-thema en kon je op verschillende plekken in het land naar spookhuizen en andere griezelfeestjes. Dit jaar blijven we echter zoveel mogelijk binnen en zijn we aangewezen op spookfilms van Netflix, zoals Vampires vs. the Bronx en A Babysitter’s Guide to Monster Hunting. Of ga naar The Shining 40th Anniversary Extended Edition in de bioscoop.

In deze Modern Myths Merchandise geven we je nog enkele andere tips om je tijd door te komen. Daarbij gaan we ervan uit dat we volgend jaar weer Halloween kunnen vieren zoals het hoort, waarbij deze tips dan ook van pas komen.

Halloween pompoensnijset

Een pompoen uithollen en er een spookachtig gezicht in snijden is net zo iconisch als het maken van een lampion voor Sint-Maarten. Met een flinke lepel en een scherp mes kom je een eind, maar wil je een echt gedetailleerd griezelgezicht van maken, dan heb je meer gereedschap nodig. Een Halloween pompoensnijset biedt uitkomst en is helemaal niet duur. Op Amazon.nl vind je bijvoorbeeld de Jinoo Halloween pompoenset, die bestaat uit 11 onderdelen. Onder andere zaagjes, een priem en uitsteekgereedschap zullen je snijvaardigheid naar een hoger niveau tillen.

Jinoo Halloween pompoenset - Amazon.nl

Jinoo Halloween pompoenset - Amazon.nl: € 16,99

The Nightmare Before Christmas beker

Een van de klassieke animatiefilms om tijdens Halloween te kijken is natuurlijk The Nightmare Before Christmas van Tim Burton. Via Merchoid.com kun je daarbij de officiële beker van Halloween Town aanschaffen om de film in stijl te bekijken. De beker is van roestvrij staal en is versierd met glinsterende “faux” edelsteentjes. De afmetingen zijn 18x9x9 (hxbxd). Griezelig leuk!

The Nightmare before Christmas beker

The Nightmare Before Christmas beker - Merchoid.com: € 38,99

Nightmare Horror Adventures: coöperatief moordmysterie

In Nightmare Horror Adventures kruip je in de huid van een van de Crafton-kinderen. Jaren na de moord op jullie ouders, besluiten jullie terug te keren naar het ouderlijk landhuis om te zien of er nog sporen zijn. Eenmaal op onderzoek blijkt er meer aan de hand te zijn dan je had kunnen denken. De Crafton-familie bestond uit een aantal uitgesproken figuren met kenmerkende karaktereigenschappen. Heeft de terugkeer naar de villa iets aangewakkerd wat beter verborgen had kunnen blijven? Dit coöperatieve bordspel is perfect voor een avondje griezelen. Lees waarom in Daniels Nightmare Horror Adventures recensie in onze Modern Myths Spellenavond.

Nightmare Horror Adventures recensie - packshot

Nightmare Horror Adventures - Bol.com: € 22,95

Halloween Film Collection

Geen idee welke Halloween films je op moet zetten? Pak dan de Halloween Film Collection erbij en laat je verrassen. Deze dvd-set bestaat uit maar liefst 10 horrorfilms, te weten: Don’t Breathe, Deliver us from Evil, Hostel, Slender Man, Escape Room, The Possession of Hannah Grace, Fright Night, The Evil Dead, The Exorcism of Emily Rose en John Carpenter’s Vampires. Een leuke mix van moderne en klassieke horrors dus, waar je een flinke avond zoet mee kunt zijn.

Halloween dvd collection

Halloween Film Collection - Bol.com: € 23,99

Zavvi.nl horror kleding

Webshop Zavvi.nl heeft een scala aan kleding met (klassieke) horror prints. Wat dacht je van een “Don’t fall asleep” A Nightmare on Elm Street sweatshirt of hoodies van Friday the 13th of The Shining? Bekijk het volledige aanbod via de Terror collection link hieronder. Koop je twee of meer items, dan krijg je er ook nog een gratis cadeau bij! Je kunt onder andere kiezen uit een The Thing retro beker of een The Shining beker.

Halloween 2020 tips voor thuis - Zavvi.nl kleding

Terror collection - Zavvi.nl: diverse prijzen

Batman: The Long Halloween

Wil je met Halloween liever rustig in een stoel genieten van een goede comic? Zorg dan dat je de Batman: The Long Halloween paperback in huis hebt. Dit epische verhaal van schrijver Jeph Loeb (onder andere verantwoordelijk voor de Marvel Netflix series) en tekenaar Tim Sale is alsof The Godfather zich in Gotham afspeelt. Batman moet het opnemen tegen de Falcone maffiafamilie, terwijl een mysterieuze moordenaar elke feestdag een slachtoffer maakt. Ook Batmans volledige schurkengalerij speelt een rol. Het verhaal vindt plaats in de begindagen van Bruce Waynes’ kruistocht tegen de misdaad en bestaat uit 13 delen en twee korte verhalen. Aanrader!

Halloween 2020 tips voor thuis - Batman: The Long Halloween

Batman: The Long Halloween - Bol.com: € 19,99

Halloween 2020 tips voor thuis – Funko Pop!

Bij Zavvi.nl vind je regelmatig leuke aanbiedingen rond Funko Pop! figuren. Ook in het Halloween thema zijn er leuke poppetjes, zoals de Disney Halloween Witchy Minnie Pop! Vinyl, de Marvel WandaVision Halloween Wanda Pop! Vinyl of natuurlijk de Halloween Micheal Myers Movie Pop! Deze vallen alle drie onder de 3 voor € 34,99 aanbieding. Maar ze los aanschaffen kan natuurlijk ook.

Halloween Witchy Minnie Funko Pop

Witchy Minnie Pop! Vinyl - Zavvi.nl: € 12,99

Halloween Wanda Funko Pop

Marvel WandaVision Halloween Wanda Pop! Vinyl - Zavvi.nl: € 12,49

Halloween Michael Myers Funko Pop

Halloween Micheal Myers Movie Pop! - Zavvi.nl: € 12,99

Halloween 2020 tips voor thuis – de bloedbadmat

In een goede horrorfilm hoort natuurlijk een badkamer moordscène te zitten. Ben je daar ook liefhebber van, dan is de Halloween bloedbadmat een accessoire die niet in je eigen badkamer mag ontbreken. Zodra de mat nat wordt, verschijnen er bloedvlekken op. Al naar gelang je je afdroogt voor je op de mat staat, krijg je een bloederige voetafdruk te zien, of een waar bloedbad. Voor de echte horrorfan!

Halloween 2020 tips voor thuis - Bloedbadmat

Halloween bloedbadmat - Amazon.nl: € 6,89

Halloween: The Complete Collection Limited Deluxe Edition blu-ray

Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom we nog geen verzameling van de Halloween-films voorbij hebben laten komen. Dat komt omdat de mooiste verzamelbox van de horrorserie, die in 1978 begon met Halloween van John Carpenter, in een gelimiteerde uitgave is verschenen en inmiddels onbetaalbaar is. De Halloween: The Complete Collection Limited Deluxe Edition blu-ray vind je op Amazon.nl voor maar liefst € 888,-! Je krijgt dan wel 10 films over de iconische psychopaat Michael Myers op 15 schijfjes, maar voorlopig blijven we even opletten of de box binnenkort voor een vriendelijker prijsje wordt aangeboden…

Halloween 2020 tips voor thuis - Halloween The Complete Collection blu-ray

Halloween: The Complete Collection Limited Deluxe Edition - Amazon.nl: € 888,-

Hopelijk hebben deze Halloween 2020 tips je wat opgevrolijkt. En vergeet niet, je bent niet de enige die ervan baalt:

Modern Myths Merchandise – Halloween 2020 tips voor thuis

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

Halloween 2020 tips voor thuis: © 2019-2024 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.