Modern Myths Merchandise - Moon Knight

Modern Myths Merchandise – Moois met Moon Knight

Bij Modern Myths zijn we dol op alliteratie. Dus de kans om een Modern Myths Merchandise te maken met Moon Knight materiaal mochten we niet missen. Maar natuurlijk is de Disney+ miniserie ook machtig mooi, dus maken we deze Modern Myths Merchandise – Moon Knight zonder mekkeren! 

Lees ook Jeroens Moon Knight recensie.

De Moon Knight miniserie op Disney+ is een onderhoudende mix van actie, mysterie en bovennatuurlijke elementen. Deze Marvel superheld werd in 1975 voor het eerst uitgegeven en heeft verschillende eigen series gehad. De afgelopen jaren zijn diverse limited series rond de antiheld verschenen en regelmatig heeft hij gastoptredens in andere Marvel comics.

Inmiddels kun je alle zes afleveringen van de nieuwe televisieserie op Disneys streamingdienst kijken en weet iedereen wie Steven Grant/Marc Spector (Oscar Isaac (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Dune)) is. Het voordeel van dit succes is natuurlijk dat er leuke hebbedingen rond de “maan ridder” verschijnen en zijn bekendste verhalen opnieuw worden uitgegeven in omnibussen. Laten we dus eens langsgaan bij onze partners Merchoid, Zavvi, Fans, Amazon en Bol.com en kijken wat er te koop is rond deze avatar van de Egyptische maangod Khonshu!

Oscaar Isaac is Moon Knight

Hoodie en sieraden – Merchoid.com

In de webwinkel van Merchoid.com vind je verschillende sieraden in Moon Knight thema. Zo kun je de scarabee van Ammit als speldje dragen, of je vriendin oorbellen van de halve maan cadeau doen. Daarbij kun je zelf mooi de Moon Knight hoodie dragen.

Scarab 3D pin Merchoid

Scarab 3D Pin <strong>- </strong>€ 18,99

Moon Knight - Halve maan oorbellen Merchoid

Halve maan oorbellen<em> - </em>€ 20,99

Modern Myths Merchandise - Moon Knight hoodie Merchoid

Moon Knight hoodie - € 64,99

Moon Knight comics en wapen prop – Amazon.nl

Wil je up-to-date zijn met de nieuwste Moon Knight comics? Kijk dan naar de Moon Knight Vol. 1: Midnight Mission paperback. Hierin lees je over de huidige status van Moon Knight in het Marvel universum. Door Jed MacKay en Alessandro Cappuccio. Liever de klassieke, eerste avonturen van Steven Grant en Marc Spector lezen? Dan moet je bij de Moon Knight Epic Collection: Bad Moon Rising paperback zijn. Hierin vind je de eerste optredens van de antiheld, onder andere geschreven en getekend door Doug Moench. Verplichte kost!

Op Amazon vinden we trouwens voor weinig geld ook een leuk cosplay Moon Knight wapen in de vorm van de halve maan. Hoewel het ons niet geschikt lijkt voor kinderen, zouden we deze film prop zeker in onze vitrine zetten.

Moon Knight Vol. 1 - Midnight Mission Paperback - Amazon.nl

<em>Moon Knight Vol. 1: Midnight Mission </em>paperback - € 23,14

Moon Knight Bad Moon Rising TPB - Amazon.nl

<em>Epic Collection: Bad Moon Rising</em> paperback - € 49,77

Moon Knight cresent moon blade Amazon.nl

Moon Knight cosplay halve maan prop - € 17,77

Replica’s, een fleece deken en een peperduur beeldje – Zavvi.nl

Bij Zavvi vinden we een mooi doosje met daarin replica’s van het scarabee kompas en een speld van de halve maan. En wil je op de bank onder een Moon Knight fleece deken naar de serie kijken? Dat kan! Maar wellicht valt je oog eerder op het Hot Toys Moon Knight beeld. Schrik echter niet van de prijs…

Moon Knight Zavvi replicas

Scarabee en halve maan replica’s - € 94,99

Moon Knight fleece deken - Zavvi

Moon Knight fleece deken - € 16,99

Modern Myths Merchandise - Moon Knight Hot Toys beeld Zavvi

Hot Toys Moon Knight beeld - € 398,49

Modern Myths Merchandise – Moon Knight: Funko Pop! – FANS

En natuurlijk heeft Funko een leuke selectie personages uit de Moon Knight serie. Naast Moon Knight zelf wil je natuurlijk ook de “Mr. Knight”-versie. En Khonshu zelf mag ook niet op je plank missen. Stripliefhebbers opgelet, er is zelfs een Funko Moon Knight met comic cover!

Modern Myths Merchandise - Moon Knight Funko Pop Fans

Funko Pop! Moon Knight<em> - </em>€ 16,-

Modern Myths Merchandise - Moon Knight Fans Mr Knight Funko Pop

Mr. Knight Funko Pop! - € 16,-

Modern Myths Merchandise - Moon Knight Fans Khonshu Funko Pop

Funko Pop! Khonshu - € 16,-

Fans Moon Knight comic cover Funko Pop

Funko Pop! Moon Knight Comic Cover - € 20,-

Comics en shirts – Bol.com

Bij Bol.com kun je je stripkast ook aanvullen met leuke paperbacks. Zo is er de vette omnibus Moon Knight By Huston, Benson & Hurwitz met daarin de Moon Knight comics uit 2006 t/m 2010. Wil je verder lezen waar je na de Midnight Mission paperback gebleven was? Je kunt de tweede verzameling – Moon Knight Vol. 2: Too Tough To Die – alvast voorbestellen. De TPB komt uit op 2 augustus.

En vind je de hoodie hierboven iets teveel van het goede, dan zijn er ook wat “normalere” t-shirts van Moon Knight te vinden. Je ziet er dan wel iets minder uit als een superheld, maar kunt toch mooi je favoriete serie showen!

Moon Knight By Huston, Benson, Hurwitz - Bol.com

<em>Moon Knight By Huston, Benson & Hurwitz</em> omnibus<em> - </em>€ 97,99

Moon Knight Vol. 2 Too Tough To Die paperback - Bol.com

<em>Moon Knight Vol. 2: Too Tough To Die</em> paperback - € 19,99

Modern Myths Merchandise - Moon Knight t-shirt - Bol.com

T-shirt <em>Moon Knight</em> L (er zijn ook S, M, XL en XXL maten) - € 19,99

Met deze selectie Moon Knight merchandise kun je voorlopig vooruit. Embrace the chaos!

Modern Myths Merchandise – Moon Knight

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

Modern Myths Merchandise – Moon Knight: © 2022-2024 Modern Myths

Moon Knight recensie

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.