Iron Man Mark XLVII 3
Doctor Strange 2 banner

Modern Myths Merchandise – Hot Toys Iron Man Mark XLVII

Op 6 juli slingert Spider-Man de Nederlandse bioscopen in met Spider-Man: Homecoming. Naast hoofdrolspeler Tom Holland is ook Robert Downey Jr. als Iron Man van de partij. Hij maakt zijn opwachting met alweer de 47e (!) uitvoering van zijn harnas. Hot Toys brengt een Power Pose Collectible Figure op de markt: Iron Man Mark XLVII.

Tony Stark is ver gekomen sinds hij zich met een ter plekke in elkaar geknutseld Iron Man pak uit een gijzelingssituatie wist te bevrijden. De multimiljonair van stripuitgeverij Marvel blijft nieuwe versies van zijn harnas ontwikkelen en heeft inmiddels een inloopkast waar een modeverzamelaar jaloers op kan zijn. Ook in de Marvel-films hebben verschillende pakken de revue gepasseerd. Zo zagen we in Avengers 2: Age of Ultron het Hulkbuster pak (Mark XLIV). In Spider-Man: Homecoming is nummer 47 – XLVII – aan de beurt.

Iron Man Mark XLVII kast

Spider-Man Homecoming

Spider-Man: Homecoming – bekijk hier de trailer – is de eerste volledige film met de webslingeraar in de hoofdrol sinds Marvel en Sony gezamenlijk de filmrechten van het personage delen. In Captain America: Civil War zagen we Tom Holland zijn opwachting maken als Peter Parker, de man achter het masker. In Homecoming mag hij laten zien wat hij echt kan in het gevecht tegen The Vulture, gespeeld door Michael Keaton. Net als in Civil War is Tony Stark (Downey Jr.) een mentor voor Peter en moet hij hem te hulp schieten als Iron Man. Daar komt Iron Man Mark XLVII in beeld.

Spider-Man Homecoming

Iron Man Mark XLVII

Het Iron Man Mark XLVII figuur van Hot Toys ziet er imposant uit. Het gestroomlijnde harnas is voorzien van led-lampjes en geeft extra uitstraling. Naast de Iron Man-kleuren rood en goud bestaat het figuur voor een groot deel uit zilveren gedeeltes. De handschoenen zijn verwisselbaar. De Iron Man Mark XLVII staat op een platform en zal zo’n 35cm hoog zijn. Je kunt hem rond juni/juli kopen.

Iron Man Mark XLVII 1

Iron Man Mark XLVII 2

In Modern Myths Merchandise geeft redacteur Jeroen elke week een tip om je fantasy-verzameling uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen en laat horen wat je zelf op de plank hebt staan in de comments.

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise