LEGO Hocus Pocus winactie – Modern Myths

LEGO Hocus Pocus winactie – Win en bouw het huisje van de Sanderson zussen! (UPDATE: Winnaar bekend)

Het LEGO Ideas platform biedt fans van de vrolijke bouwblokjes een podium om hun eigen creaties te presenteren aan LEGO fans van over de hele wereld. En weet je die fans voor je te winnen, dan kan jouw project een echte officiële set worden. De 26-jarige Belgische Amber Veyt wist deze bijzondere eindstreep te halen. Haar LEGO Ideas Disney Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage set is nu in de winkel verkrijgbaar! Wil je zelf met dit heksenhuisje pronken, doe dan mee met onze LEGO Hocus Pocus winactie. Je maakt kans op deze bijzondere set t.w.v. € 229,99! 

Wil je meer info over de LEGO Hocus Pocus set en LEGO Ideas? Lees ons Modern Myths Merchandise – LEGO Hocus Pocus artikel!

LEGO Ideas Disney Hocus Pocus - The Sanderson Sisters' Cottage - doosFans van de Hocus Pocus-film uit 1993 met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy als de heksenzusters Sanderson werden vorig jaar door Disney getrakteerd op Hocus Pocus 2 op Disney+. Nu doet de LEGO Groep daar nog een schepje bovenop: je kunt je eigen heksenhuisje bouwen met de LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage set.

Deze bijzondere set is ontworpen door de Belgische LEGO-fan Amber Veyt, die op het LEGO Ideas-platform voldoende fans achter zich wist te scharen om van haar bouwwerk een officiële set te maken. Haar ontwerp kreeg de benodigde 10.000 stemmen en is nu een prachtige set van 2.316 steentjes geworden. Bouw het heksenhuisje, compleet met een gedetailleerd interieur, vol rekwisieten uit de film. De zes minifiguren die je krijgt zijn uiteraard de drie Sanderson Sisters, met daarbij Max, Danni, Allison en Thackery Binx als de zwarte kat. Wil je deze set winnen? Lees verder!

LEGO Hocus Pocus winactie – Win het Sanderson heksenhuisje t.w.v. € 229,99!

Stroop je mouwen op en doe mee met onze LEGO Hocus Pocus prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met De LEGO Groep één exemplaar van de LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage set t.w.v. € 229,99!

Dit leuke huisje kan – net zoals in de films – worden omgetoverd tot het Sanderson Witch Museum en is voorzien van alle geweldige hierboven beschreven details. De LEGO Ideas Disney Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage set is vanaf 4 juli in de winkels en via LEGO.com verkrijgbaar.

LEGO Ideas Disney Hocus Pocus - The Sanderson Sisters' Cottage

Zo doe je mee:

In deze LEGO Hocus Pocus winactie maak je kans op deze LEGO Ideas set door antwoord te geven op onze LEGO Hocus Pocus winactie-vragen. Vergeet daarbij niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van al onze winacties. Aanmelden kan hier. We verloten de set onder iedereen die tot en met 18 juli de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘LEGO Hocus Pocus winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

LEGO Hocus Pocus winactie – De vragen:

1) In welk jaar begon de Deense meubelmaker Ole Kirk Christiansen ook houten speelgoed te maken, dat hij “LEGO” noemde?

A – 1916
B – 1932
C – 1947
D – 1958

2) Wie is de regisseur van Hocus Pocus uit 1993?

3) Uit hoeveel steentjes bestaat de LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage set?

Modern Myths verloot de LEGO Ideas set onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 18 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die uren in zijn agenda vrij mag maken om met LEGO Hocus Pocus te gaan bouwen is:

D. Sjoer

Gefeliciteerd! De LEGO set komt zo snel mogelijk jouw kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) 1932 (B)
2) Kenny Ortega
3) 2.316 steentjes

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © LEGO

LEGO Hocus Pocus - The Sanderson Sisters

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Al die speciale sets van LEGO blijven erg leuk. Deze had ik nog niet gezien, ik ga meedoen!