Lovecraft Country winactie - Modern Myths
BoekenBoeken

Lovecraft Country winactie – Doe mee met deze Lovecraftiaanse prijsvraag! (UPDATE: Winnaars bekend)

De verhalen van H.P. Lovecraft zitten vol monsters in verschillende gedaantes en vormen. In de HBO-serie Lovecraft Country komen die verschillende vormen van het kwaad aan de orde. Heb jij zin in een roadtrip vol horror door het Amerika van de jaren 50, doe dan mee met onze Lovecraft Country winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van Lovecraft Country seizoen 1! 

Lees ook Andrés Lovecraft Country recensie.

In de surreële, absurdistische HBO-serie Lovecraft Country reist Korea-veteraan Atticus “Tic” Freeman (Jonathan Majors (The Last Black Man in San Francisco)) samen met een vriendin en zijn oom door Amerika op zoek naar zijn verdwenen vader. Het zijn de jaren 50 en rassenscheiding is nog verankerd in de wet. Hun reis wordt al snel een overlevingsstrijd: ze krijgen te maken met racistisch geweld en bloeddorstige monsters die gebaseerd zijn op de verhalen van horrorschrijver H.P. Lovecraft.

Vanaf 17 februari kun je Lovecraft Country kopen op blu-ray en dvd.

Jonathan Majors en Jurnee Smollett

Lovecraft Country winactie: win deze horrorserie op blu-ray of dvd

Kun jij mentaal je mannetje staan? Doe dan mee met onze Lovecraft Country prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Modern Myths in de Lovecraft Country winactie het eerste seizoen van deze horrorserie 1x op blu-ray en 1x op dvd weg.

Lovecraft Country winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Lovecraft Country winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Lovecraft Country winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 3 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Lovecraft Country winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Lovecraft Country winactie – De vragen:

1) Het eerste seizoen van Lovecraft Country speelt zich voor een deel af in een fictief stadje. Hoe heet dit stadje?

A – Arkham
B – Ardham
C – Dunwich

2) Acteur Jonathan Majors vertolkt hoofdrolspeler Atticus Freeman die in Lovecraft Country in de jaren 50 veel kwaad wordt aangedaan. Binnenkort speelt hij zelf een schurk in de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Deze schurk kan naar believen door de tijd reizen. Wat is zijn naam?

3) Atticus leest in deze horrorserie in een beroemd sciencefictionboek van auteur Edgar Rice Burroughs. Wat is de titel van dit boek?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 3 maart 2021.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de duistere kant van Amerika mogen opzoeken zijn:

Blu-ray: R. Jahn
Dvd: M. Muis (nieuwsbriefabonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Ardham (B). En dus niet “Arkham”, waar veel Lovecraft verhalen zich afspelen.
  2. Kang the Conqueror
  3. A Princess of Mars

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

Lovecraft Country over de schutting

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.