De Spiegelpassante 2 - De Vermisten van Maneschijn winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn winactie: Win dit vervolg! (UPDATE: winnaar bekend)

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff verwent ons met het vervolg op De IJzige Verloofde van auteur Christelle Dabos: De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn. In dit tweede deel van de betoverende De Spiegelpassante-serie gaat het avontuur van Ophelia in de mysterieuze zwevende ark Pool verder. Opnieuw raakt ze betrokken bij een mysterie. Doe mee met onze De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn winactie en win een exemplaar van dit ijskoude young adult fantasy vervolg! 

Lees onze De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde en De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn recensies van Silvia!

De Spiegelpassante 2 - De vermisten van maneschijn coverNa de gebeurtenissen in De IJzige Verloofde wil Ophelia niets liever dan een rustig en teruggetrokken bestaan leiden. Maar haar leven op de vijandige ark Pool is gevaarlijker dan ooit. Als verloofde van de afstandelijke en raadselachtige Thorn zijn alle ogen op Ophelia gericht. Bovendien gebruikt Faroek, de machtige familiegeest van het Noorden, haar voor zijn eigen doeleinden. Ophelia kan namelijk met haar handen voorwerpen lezen en zo eeuwenoude geheimen achterhalen. Dan verdwijnt ineens de ene na de andere invloedrijke hoveling spoorloos. Ophelia raakt opnieuw ongewild betrokken bij een opsporingsonderzoek. Langzaam maar zeker doorziet ze de vele illusies die de ark rijk is. Maar ze ontdekt ook de overdonderende waarheid…

Christelle Dabos is een van de populairste young adult-schrijvers in Frankrijk. Haar boeken zijn daar regelrechte bestsellers. De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn is nu verkrijgbaar in de boekwinkels, op Bol.com en Amazon.nl.

De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn winactie: win dit young adult vervolg

Ga opnieuw met ons mee naar de wereld van De Spiegelpassante! Doe mee met onze De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn-verloting. In samenwerking met Luitingh-Sijthoff geeft Modern Myths in de De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn winactie een exemplaar van dit ijskoude young adult fantasyverhaal weg. Het enige wat je hoeft te doen is je te abonneren op onze nieuwsbrief.

De Spiegelpassante 2 - De vermisten van maneschijn cover

Zo doe je mee:

Modern Myths verloot een exemplaar van De Spiegelpassante 2 – De Vermisten van Maneschijn onder iedereen die op 7 februari ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je automatisch mee naar het boek. Nog niet ingeschreven? Ga snel naar de Modern Myths Nieuwsbrief.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die binnenkort vertrekt naar de ark Pool is:

L. Polman

Gefeliciteerd! Het boek komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths

De Vermisten van Maneschijn banner

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

36 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.