Breach winactie - Modern Myths

Breach winactie – Spring op de bres en win deze scifi actiefilm! (UPDATE: Winnaars bekend)

Bruce Willis, Thomas Jane en Rachel Nichols zijn aan boord van het laatste ruimteschip dat een klein gedeelte van de mensheid naar een nieuwe aarde zal brengen. Maar tijdens de reis blijkt er ook een vijandig gezind, buitenaards wezen aan boord te zijn. Doe mee met onze Breach winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van deze sciencefiction actiethriller! 

Lees ook Dirks Breach recensie!

2242. De planeet aarde sterft; een wreed evacuatieplan wordt uitgevoerd. Vijftig miljoen geselecteerde mensen komen in aanmerking voor de evacuatie naar een nieuwe planeet. De rest van de mensheid is gedoemd te vergaan.

Noah en zijn zwangere vriendin Hayley gaan aan boord van het laatste ruimteschip dat de aarde verlaat. Tijdens de reis naar de Nieuwe Aarde zal slechts een kleine ploeg soldaten wakker blijven, terwijl de andere passagiers slapen. Noahs kamergenoot Clay (Bruce Willis) dwingt het respect af van onvriendelijke soldaten, maar het gevaar is nog niet geweken. De passagiers aan boord zijn niet alleen. Een buitenaardse wezen jaagt op het schip, met als enig doel het doden van de reizigers. Noah, Clay en wat er nog over is van de bemanning, proberen het wezen te stoppen.

Breach is vanaf 26 februari te koop op blu-ray en dvd.

Bruce Willis, Rachel Nichols en Cody Kearsley in Breach

Breach winactie: win deze sciencefiction op blu-ray of dvd

Red de mensheid en doe mee met onze Breach prijsvraag. In samenwerking met Dutch FilmWorks geeft Modern Myths in de Breach winactie deze sciencefictionthriller 2x op blu-ray en 1x op dvd weg.

Breach winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Breach winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Breach winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 7 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Breach winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Breach winactie – De vragen:

1) Bruce Willis heeft vaker in sciencefictionfilms gespeeld. In welke van onderstaande titels speelt hij niet mee?

A – Looper
B – Armageddon
C – Event Horizon
D – The Fifth Element
E – 12 Monkeys

2) Ook Thomas Jane is regelmatig in de ruimte te vinden. Bijvoorbeeld in de sciencefictionserie The Expanse, maar in 2018 ook in een nieuwe film rond een klassiek, op mensen jagend, ruimtemonster. Welke film bedoelen we?

3) En om ons rijtje compleet te maken: ja, ook Rachel Nichols speelde eerder in een sciencefictionfilm. Deze film komt uit 2009 en is gebaseerd op een klassieke scifi-televisieserie uit de jaren 60. Welke film bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 7 maart 2021.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die oog in oog komen te staan met deze nieuwe alien zijn:

Blu-ray: C. Koppelaar en G.S.M. Rijkhof (nieuwsbriefabonnee)
Dvd: E. Lindner

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Event Horizon (C)
  2. The Predator
  3. Star Trek: The Future Begins

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Kassandra Clementi als Hayley

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise