Modern Myths Merchandise - Cable Guys
Bol AlgemeenBol Algemeen

Modern Myths Merchandise – Cable Guys: Grijp die coole gadgets

Boeken, strips, blu-rays, action figures, bordspellen; als liefhebber van het fantastische genre kom je ruimte tekort voor al je verzamelingen. Heb je dus een excuus nodig om iets nieuws aan te schaffen, kijk dan eens naar een handige Cable Guy. Deze hebbedingen zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens nuttig. Je zet er je mobiel, tablet of gamecontroller op, zodat je gadget niet rondslingert. Dus én leuk voor je verzameling én handig in huis. Kijk in deze Modern Myths Merchandise – Cable Guys naar het diverse aanbod. 

Als verzamelaar ken je de situatie vast wel: waar laat je al je spullen? Wat mag er in het zicht in de huiskamer, wat moet in je hobbykamer uitgestald en wat gaat er op zolder of in de opslag? Heb je een partner die net zo hard mee verzameld of moet je vechten voor elke centimeter ruimte in huis? Met een Cable Guy zijn deze problemen verleden tijd, want wie zegt er nu ‘nee’ tegen een gadget die je helpt je rondslingerende mobiel, tablet of gamecontroller op te ruimen? We hebben een selectie voor je gemaakt van de leukste Cable Guys op Zavvi.nl, Merchoid.com en Amazon.nl uit diverse franchises. Daar waar dezelfde gadgets bij verschillende aanbieders gevonden kunnen worden, kozen wij de goedkoopste aanbieder voor je uit. Elk beeldje komt met een (micro) usb-kabel. Zoek maar vast een goed plekje voor deze hulpjes in je huishouden!

Batman en Joker Cable Guys

Batman en Joker, een van de meest iconische superhelden en zijn aartsvijand. Bij Zavvi.nl vind je ze beide voor een zacht prijsje. Leuk voor jou en je partner of om beide controllers van je console op te bergen. Maar geen ruzie maken voor wie welk beeldje is.

Batman Cable Guy - Zavvi

DC Comics Batman Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Joker Cable Guy - Zavvi detail

DC Comics Joker Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Assassin’s Creed – Ezio Cable Guy

Meester assassijn Ezio Auditore da Firenze bewaakt je mobiel of game controller met zijn leven. Deze sluipmoordenaar uit de Ezio-trilogie van de Assassin’s Creed gameserie ziet er prachtig uit en is voorzien van het verbogen mes in zijn rechterhandschoen.

Ezio Cable Guy - AmazonNL

Assassin’s Creed Ezio Cable Guy - Amazon.nl: € 25,05

Hulk Cable Guy XL

Voor het echte zware werk moet je natuurlijk bij de Hulk zijn. Deze Marvel XL Hulk Cable Guy is de beste keuze om je tablet veilig in te plaatsen. Het robuuste figuurtje houdt je dure gadget stevig vast, zowel staand (verticaal) als liggend (horizontaal). Zoek wel een plekje met wat ruimte, zodat Hulk je andere spullen niet plet.

Hulk Cable Guy - Zavvi detail

Hulk Cable Guy XL - Zavvi.nl: € 32,99

Spyro Cable Guys

Het draakje Spyro van de gelijknamige gameserie Spyro the Dragon is ook leuk om neer te zetten als je de spellen niet gespeeld hebt. Ook als drakenliefhebber misstaat Spyro niet in je huiskamer. Hij komt in twee varianten: een standaard versie die je het goedkoopst vindt op Amazon.nl en een “Ice” versie die het voordeligst is op Zavvi.nl.

Spyro Cable Guy - AmazonNL detail

Spyro Cable Guy - Amazon.nl: € 21,04

Spyro Ice Cable Guy - Zavvi

Spyro Ice Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys: Star Wars

Ook als Star Wars liefhebber is er een Cable Guy voor jouw verzameling. Kies uit een “Baby Yoda”, Darth Vader, Chewbacca, Stormtrooper of Boba Fett. Je vindt ze het voordeligst op Zavvi.nl, behalve de Stormtrooper, die je bij Amazon.nl net goedkoper vindt.

Baby Yoda The Child Cable Guy - Zavvi detail

Baby Yoda (The Child) Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Darth Vader Cable Guy - Zavvi

Darth Vader Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Stormtrooper Cable Guy - AmazonNL

Stormtrooper Cable Guy - Amazon.nl: € 19,98

Chewbacca Cable Guy - Zavvi detail

Chewbacca Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Boba Fett Cable Guy - Zavvi

Boba Fett Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys: Marvel

Naast de Hulk XL Cable Guy die we hierboven lieten zien, zijn er natuurlijk ook Cable Guys van de andere Avengers. Maar ook Spider-Man en Deadpool zijn verkrijgbaar! Ook voor de Marvel Cable Guys vind je de beste koopjesd bij Zavvi.nl.

Captain America Cable Guy - Zavvi detail

Captain America Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Thor Cable Guy - Zavvi detail 2

Thor Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys - Iron Man Cable Guy - Merchoid

Iron Man Cable Guy - Merchoid.com: € 35,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys - Black Widow Cable Guy - Zavvi detail

Black Widow Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys - Spider-Man Cable Guy - Zavvi

Spider-Man Cable Guy - Zavvi.nl: € 20,99

Modern Myths Merchandise – Cable Guys - Deadpool Cable Guy - Merchoid

Deadpool Cable Guy - Merchoid.com: € 37,99

Halo Master Chief Cable Guy

Heb je alle delen van Microsofts Halo gameserie gespeeld en ken je de Master Chief van binnen en buiten? Dan is de Halo Master Chief Cable Guy de Cable Guy die niet bij jouw console mag ontbreken. Hij zal je controller beschermen tegen de Covenant en ander gespuis. Het beste verkrijgbaar bij Amazon.nl.

Modern Myths Merchandise – Cable Guys - Halo Master Chief Cable Guy - AmazonNL detail 2

Halo Master Chief Cable Guy - Amazon.nl: € 22,36

 

Modern Myths Merchandise – Cable Guys

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2024 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.