Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
OneForTheBirds met Sylvia groot wit uitsnede 2
Modern Myths Shop Mysterium

One for the birds winactie – Schrijf je in en win een gesigneerd exemplaar! (ACTIE GESLOTEN)

Modern Myths-redacteur Silvia van Gimst is geboeid door de wereld van het ongrijpbare, bizarre, bovennatuurlijke en surrealistische. In haar schrijversdebuut – de verhalenbundel One for the birds – zie je dit allemaal terug. Omdat het bijna Halloween is en we elk excuus aangrijpen om te mogen griezelen, viert Silvia het driejarig bestaan van haar bundel met een leuke One for the birds winactie op onze site. Doe mee en win een gesigneerd exemplaar!

Lees ook onze recensie van One for the Birds.

Silvia – kunstenares, schrijfster, fotografe en meer – debuteerde in 2016 onder het pseudoniem Lily Mitchell met de verhalenbundel One for the birds, uitgebracht bij Godijn Publishing. Ze is geboeid door Edgar Allan Poe en het macabere, wat je proeft zodra je begint in het boek. Veel van de verhalen spelen zich af in onze huidige tijd en zijn herkenbare situaties, maar er zijn ook verhalen bij met sciencefiction, tijdreizen of gotische horror. Silvia sluit je op in de hoofden van de hoofdpersonen en laat je de bovennatuurlijke elementen van dichtbij meemaken. Het is daarbij tot het eind van elk verhaal gissen wat er gaat gebeuren. Je maakt nu kans op een gesigneerd exemplaar van deze bundel met twintig korte griezelverhalen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

One for the birds – schrijf je in en win een gesigneerd exemplaar

Wil jij elke week de Modern Myths Nieuwsbrief ontvangen én regelmatig kans maken op een leuke prijs? Doe dan mee met onze One for the birds winactie. In samenwerking met Silvia van Gimst verloot Modern Myths 2 x een door Silvia gesigneerd exemplaar van de verhalenbundel onder iedereen die zich inschrijft voor onze nieuwsbrief.

One for the birds winactie cover Sylvia witZo doe je mee:

Modern Myths verloot de verhalenbundel onder iedereen die op Halloween – 31 oktober – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je automatisch mee naar het boek. Nog niet ingeschreven? Ga snel naar de Modern Myths Nieuwsbrief.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

De winnaars van de gesigneerde exemplaren zijn getrokken en er is contact met hen opgenomen. Blijf vooral op onze nieuwsbrief geabonneerd, er zullen meer verlotingen volgen.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise