Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie cover
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie: win de trilogie! (UPDATE – winnaars bekend)

Moderne fantastische verhalen zijn gebouwd op een rijke fantasy-fundering, gelegd door illustere schrijvers als Jules Verne, J.R.R. Tolkien en Robert E. Howard. Ook de kroonprinses van de ‘dark fantasy’ – Tanith Lee – hoort in dit rijtje thuis. Wil je haar klassieke fantasy-reeks Het Geboortegraf (her)ontdekken, doe dan mee met onze Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie en maak kans op het eerste boek of de volledige trilogie in een prachtige heruitgave! 

Lees ook onze Het Geboortegraf recensie.

In 1975 verscheen Het Geboortegraf van de 27-jarige Tanith Lee. Een naamloze, jonge vrouw ontwaakt in een slapende vulkaan, zonder besef van wie ze is en hoe ze daar terecht is gekomen. Vervloekt door de demon Karrakaz gaat ze op zoek naar haar Zieljade, in een wrede, door mannen gedomineerde wereld.

Deze dark fantasy is een duistere orgie van heroïek, hartstocht en sensualiteit. Met een geloofwaardige heldin, moedig en kwetsbaar die tussen de ruïnes van een dode beschaving op zoek gaat naar haar identiteit. De trilogie bestaat naast Het Geboortegraf uit de delen Schaduwvuur en De Witte Heks. Deze bijzondere dark fantasy-trilogie is onlangs in een prachtige heruitgave bij uitgeverij Spatterlight verschenen.

De trilogie van Het Geboortegraf is nu verkrijgbaar op Amazon:
Het GeboortegrafSchaduwvuur en De Witte Heks

Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie:
win boek een of de complete trilogie

Ben jij benieuwd naar de verhalen van deze schrijfster van dark fantasy, doe dan mee met onze Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie-prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Spatterlight geeft Modern Myths in de Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie 2 x het eerste boek uit de reeks weg en, als hoofdprijs, 1x de volledige trilogie!

Modern Myths Nieuws 2019: Week 37 - Het Geboortegraf trilogie

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Het Geboortegraf – Tanith Lee Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Het Geboortegraf Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s de grootste fantasy-fans onder jouw vrienden en familieleden, zodat ook zij op de hoogte worden gebracht van deze prachtige heruitgaven.

De vragen:

1) Het Geboortegraf was Tanith Lee’s eerste boek voor volwassenen, uitgegeven in 1975. Vier jaar eerder, in 1971, debuteerde ze met een kinderboek. Hoe heet dit kinderboek?

A. Danger on Vampire Trail
B. The Dragon Hoard
C. Dragonwings

2) In het jaar dat Het Geboortegraf uitkwam, werd het in welke prestigieuze prijsuitreiking genomineerd voor ‘beste roman’?

A. De Nebula Awards
B. De Hugo Awards
C. De World Fantasy Awards

3) In 1992 trouwde Tanith Lee met kunstenaar, fotograaf, beeldhouwer en schrijver John Kaiine. Welke van zijn andere banen wordt ook vaak genoemd in dit rijtje?

A. Muzikant
B. Lijkschouwer
C. Doodgraver (grafdelver)

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 6 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die deze dark fantasy trilogie van Tanith Lee gaan (her)ontdekken zijn …

De Het Geboortegraf trilogie – H. Pijpers
Het Geboortegraf deel 1 – R. Sleutel en J. Snel

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Dragon Hoard (B)
  2. De Nebula Award (A)
  3. Doodgraver/Grafdelver (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise