Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Greta blu-ray/dvd Winactie - Isabelle Huppert heet je welkom uitsnede
Modern Myths Shop Mysterium

Greta blu-ray/dvd winactie: pas op voor deze (zwarte) weduwe! (UPDATE: Winnaars bekend)

Voor slechte stiefmoeders zijn we allemaal beducht, maar in Greta kun je beter ook geen vriendschap sluiten met een eenzame weduwe. Wil je weten waarom niet, doe dan mee met onze Greta blu-ray/dvd Winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van deze zenuwslopende thriller.

Lees ook de Greta recensie van Daniel!

De jonge Frances (Chloë Grace Moretz (Carrie, Kick-Ass)) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert (Elle, La pianiste)) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

Deze sfeervolle en bloedstollende thriller is geregisseerd door Oscar-winnaar Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game).

Greta is vanaf 17 oktober verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Greta - Isabelle Huppert en Chloë Grace Moretz

Greta blu-ray/dvd Winactie: win de blu-ray of dvd

Draai je deur op slot en doe mee met onze Greta-prijsvraag. In samenwerking met The Searchers geeft Modern Myths in de Greta blu-ray/dvd Winactie 1 x een blu-ray en 1 x een dvd van deze thriller weg.

Greta blu-ray/dvd Winactie - Greta blu-ray packshot

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Greta blu-ray/dvd Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Greta Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s jouw moeder, zodat jullie samen kunnen kijken naar dit meeslepende verhaal.

De vragen:

1) Regisseur Neil Jordan maakt vaker films over mysterieuze vrouwen. In Ondine uit 2009 vindt een Ierse visser een bijzondere vrouw in zijn net. Welk mythologisch wezen zou zij kunnen zijn?

A. Een sirene
B. Een zeemeermin
C. Een selkie

2) In Kick-Ass speelt Chloë Grace Moretz het meisje Mindy Macready dat ook haar moeder verloren heeft. Haar vader leert haar zichzelf te beschermen door haar als ‘superheld’ op te voeden. Wat is haar codenaam?

A. Hit-Girl
B. Red Robin
C. Sun Girl

3) De achternaam van de weduwe Greta is ‘Hideg’. In het Hongaars betekent dit …?

A. Kille
B. IJzige
C. Koude

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die bij Greta op de koffie gaan zijn …

Blu-ray: S. de Boer
Dvd: J. Krol

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Een selkie (C)
  2. Hit-Girl (A)
  3. Koude (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Greta - Chloë Grace Moretz

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise