Coon Mobile
Doctor Strange 2 banner

Modern Myths Merchandise – Ubisoft Store South Park: The Fractured But Whole – Coon Mobile

Onlangs kondigde Ubisoft de releasedatum aan van het computerspel South Park: The Fractured But Whole. Hierin neemt het jeugdig stelletje ongeregeld uit South Park het superheldengenre op de hak. Via de Ubisoft Store kun je exclusief rondracen met het alter ego van Cartman: The Coon in zijn South Park: The Fractured But Whole – Coon Mobile.

De satirische tekenfilmserie South Park is dit jaar alweer aan het 21e seizoen toe. Volgens de Amerikaanse website zullen de eerste afleveringen in augustus gaan verschijnen. Maar voor de fans van Stan, Kyle, Cartman en Kenny is er nog meer goed nieuws. Ubisoft heeft bekend gemaakt dat de game South Park: The Fractured But Whole op 17 oktober eindelijk zal verschijnen.

South Park: The Fractured But Whole Xbox One

The Fractured But Whole superhelden RPG

In South Park: The Fractured But Whole is Cartman van plan om het populairste team superhelden ooit samen te stellen en de misdaad in South Park eens flink aan te pakken. En daar veel geld mee te verdienen. Als The Coon – half mens, half wasbeer – neemt Cartman je mee in dit RPG-avontuur. Als ‘the new kid’ vecht je tegen het kwaad samen met onverslaanbare teamgenoten als Human Kite, Mosquito, Mysterion en Toolshed. Dat kan niet misgaan, toch?

The Coon and Friends

South Park: The Fractured But Whole – Coon Mobile

Wil je de South Park superhelden in je vitrine, dan ben je in de Ubisoft Store aan het goede adres. Je kunt figuurtjes van de verschillende personages los kopen, of als bundel. Voor de echte liefhebber is er ook de Coon Mobile, een driewieler die je met een app op je smartphone kunt besturen. De Coon Mobile kan acht verschillende kanten op rijden en Cartman spreekt als The Coon twaalf verschillende zinnetjes tijdens het rijden. Het figuurtje is 15,5 cm hoog en kost € 79,99. Met Cartman in zijn Coon Mobile maak je je huiskamer tijdens het gamen op grappige wijze (on)veilig.

South Park: The Fractured But Whole - Coon Mobile

The Coon, Mysterion, Professor Chaos

In Modern Myths Merchandise geeft redacteur Jeroen elke week een tip om je fantasy-verzameling uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen en laat horen wat je zelf op de plank hebt staan in de comments.

Kijk hier voor het eerste deel (Funko Pop! Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Kijk hier voor het tweede deel (Hot Toys Iron Man Mark XLVII)

Kijk hier voor het derde deel (McFarlane Toys The Labyrinth en The Dark Crystal)

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise