Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
The Grudge winactie - The Grudge uitsnede
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

The Grudge winactie – win vrijkaartjes voor de reboot van Sam Raimi! (UPDATE: winnaars bekend)

Zit je met je handen in het haar omdat je je afvraagt naar welke film je begin dit nieuwe jaar moet gaan? Doe dan mee met onze The Grudge winactie en maak kans op twee vrijkaartjes voor de reboot van deze horror-franchise, gemaakt door producent Sam Raimi (Evil Dead). 

Regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) en producent Sam Raimi (Don’t Breathe, Crawl, Evil Dead, Spider-Man) geven met de bloedstollende film The Grudge een geheel nieuwe draai aan de horrorklassieker uit 2004. De gebeurtenissen in deze nieuwe film over een huis waarin een wraakgeest huist, speelt zich af tijdens de gebeurtenissen uit de oorspronkelijke Amerikaanse remake van deze Japanse horror-serie en het vervolg The Grudge 2 uit 2006. Ben je liefhebber van die films, dan mag je deze nieuwe versie niet aan je voorbij laten gaan. Zeker gezien het feit dat Sam Raimi als producent ook betrokken was bij die horrors.

The Grudge spookt vanaf 9 januari in de bioscoop.

The Grudge - Tara Westwood en Junko Bailey

The Grudge winactie: win vrijkaartjes

Hebben we je lekker gemaakt voor deze eerste horrorfilm van het nieuwe decennium? Doe dan mee met onze The Grudge-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de The Grudge winactie 3 x twee vrijkaartjes van deze horrorfilm weg!

The Grudge winactie - poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Grudge winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Grudge’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Schrijf daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s wie dit jaar jouw vaste bioscoopmaatje wordt. Ook in 2020 is het fijn als je niet alleen in de bioscoop hoeft te zitten met dit soort films.

De vragen:

1) Wie was de hoofdrolspeelster in The Grudge uit 2004?

A. Drew Barrymore
B. Sarah Michelle Gellar
C. Jessica Rothe

2) Op welke Japanse horror-serie is The Grudge gebaseerd?

A. Honogurai Mizu no soko kara
B. Ringu
C. Ju-on

3) In The Grudge draait alles om een wraakgeest, een overleden persoon wie onrecht is aangedaan en die vervolgens uit woede iedereen op zijn pad kwaad aandoet. Wat is de Japanse naam voor deze specifieke wraakgeest?

A. Onryo
B. Oni
C. Obake

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 12 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Bekijk hier de trailer van The Grudge:

UPDATE:

En de winnaars die twee vrijkaartjes voor The Grudge krijgen zijn:

D. van Driel, L. Vermaas en H. Keijzer

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. Denk alvast goed na wie je meeneemt naar de film, zodat niemand achteraf wrok tegen je koestert…

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Sarah Michelle Gellar (B)
  2. Ju-on (C)
  3. Onryo (A)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths – Beeld: © Sony Pictures / Universal Pictures

The Grudge winactie - poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise