Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Gevleugelde-Duisternis-banner-tekst
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Gevleugelde Duisternis winactie – win een post-apocalyptisch-western-fantasy boek! (UPDATE: winnaars bekend)

In Gevleugelde Duisternis lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken in een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, op zijn zachts gezegd een slecht idee. Toch is dat precies wat Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, van plan is. Nieuwsgierig? Doe dan mee met onze Gevleugelde Duisternis winactie en maak kans op een exemplaar van dit eigenzinnige fantasyboek gesigneerd door filmmaker en schrijver Jan van Gorkum! 

Lees ook de Gevleugelde Duisternis-recensie van Yvette W.

Yorick Novak is in Gevleugelde Duisternis met een aantal excentrieke reisgenoten onderweg naar de slaapplaats van de ‘Gevleugelde Duisternis’, een groep enorme draken die de wereld ooit in de as heeft gelegd. Deze beesten vormen nu de enige kans om de wereld te redden uit de klauwen van de Adalgars, een beruchte familie die de scepter zwaait over alles en iedereen. Met Gevleugelde Duisternis creëert filmmaker/schrijver Jan van Gorkum een geheel eigen genre. Het is wellicht nog het beste samen te vatten als post-apocalyptische-western-fantasy. Een verrassend boek vol mysterie.

Gevleugelde Duisternis is nu te koop in de boekwinkels of via Bol.com.

Bekijk hier de boektrailer:

Gevleugelde Duisternis winactie:
win een gesigneerd exemplaar

Zin in chaos, vuur, een stel idioten en heel veel draken? Doe dan mee met onze Gevleugelde Duisternis-prijsvraag. In samenwerking met Jan van Gorkum geeft Modern Myths in de Gevleugelde Duisternis winactie 2 x een gesigneerd exemplaar van deze verrassende fantasy roman weg.

Gevleugelde Duisternis winactie - Cover smallZo doe je mee:

Geef antwoord op onze Gevleugelde Duisternis winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Gevleugelde Duisternis’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s het stelletje idioten in jouw omgeving waarmee jij denkt te kunnen overleven in een post-apocalyptische wereld.

De vragen:

1) In 2016 maakte Jan de korte film Spelletjesavond, een zwarte komedie/thriller over je schoonfamilie voor het eerst ontmoeten. Welk bordspel wordt er in de vijftien minuten durende film gespeeld?

A. Monopoly
B. Catan
C. Trivial Pursuit

2) Gevleugelde Duisternis speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Jan liet in 2010 al zien dat hij nadenkt over het leven nadat de wereld is vergaan. Hoe heet de korte mockumentary van zijn hand waarin leerlingen van een basisschool trainen om te overleven in een post-apocalyptische wereld?

A. Binnen vier muren
B. Krijgers van de Nieuwe Wereld
C. Everybody is sleeping

3) De mix van post-apocalyptische elementen in een western/fantasy setting in Gevleugelde Duisternis doet denken aan een boekenserie van Stephen King, waarin die mix ook de verhaalwereld vormt. En net als in Gevleugelde Duisternis is ook een pistoolheld in die serie de hoofdrolspeler. Welke serie bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een duistere, post-apocalyptische literaire reis gewonnen hebben zijn:

H. Hofstede en R. Kluijt

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Trivial Pursuit (C)
  2. Krijgers van de Nieuwe Wereld (B)
  3. The Dark Tower

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise