Star Wars: The Mandalorian winactie – Bounty Hunter hoodie en Poster t-shirt

Star Wars: The Mandalorian winactie – win een Bounty Hunter hoodie en t-shirt! (UPDATE: winnaar bekend)

Onlangs riep iemand dat Mandalorians op dit moment stoerder zijn dan Jedi. Dat moet je natuurlijk voor jezelf uitmaken, maar feit is dat Star Wars: The Mandalorian op Disney+ een geweldige serie is. Ben jij ook fan en wil je dat uitdragen, doe dan mee met onze Star Wars: The Mandalorian winactie en maak kans op officiële Star Wars-merchandise: een Mandalorian hoodie en t-shirt!

Lees ook onze Star Wars: The Mandalorian-recensie en de Modern Myths Merchandise-aflevering met figurines en statues.

Star Wars: The Mandalorian gaat over een mysterieuze, nieuwe premiejager en is geregisseerd door John Favreau (Iron Man, The Jungle Book en The Lion King). De serie speelt zich af na de val van The Empire en voordat de First Order de dienst komt uitmaken. In een ver afgelegen hoek van het heelal volg je de avonturen van een premiejager die in zijn eentje opereert, ver van de autoriteit van de New Republic vandaan. Als hij op een dag een schimmige opdracht krijgt die volledig buiten de reguliere kanalen om afgehandeld moet worden, stuit hij op een bijzonder geheim dat verstrekkende gevolgen kan hebben. Webwinkel Zavvi.nl heeft een ruim aanbod van geweldige merchandise van de serie. Maak in deze winactie kans op officiële Star Wars-merchandise: een Bounty Hunter Hoodie (wit) en Poster t-shirt (zwart).

Star Wars: The Mandalorian streamt nu op Disney+. Voor meer shirts, hoodies en sweatshirts van The Mandalorian kijk je bij het Zavvi.nl-aanbod.

Star Wars The Mandalorian - maak kennis met de Mandalorian uitsnede

Star Wars: The Mandalorian winactie –
win een hoodie en t-shirt

Ga op premiejacht en doe mee met onze Star Wars: The Mandalorian-prijsvraag. In samenwerking met Zavvi.nl geeft Modern Myths in de Star Wars: The Mandalorian winactie een geweldig Bounty Hunter-pakket weg, met 1x een Hoodie (wit) t.w.v. € 35,99 en 1x een Poster t-shirt (zwart) t.w.v. € 17,99, in een maat van jouw keuze!

Star Wars: The Mandalorian winactie – prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Star Wars: The Mandalorian-vraag en stuur je antwoord via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Star Wars: The Mandalorian winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef meteen even je kledingmaat door!

Laat daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s jouw persoonlijke voorkeur weten: Jedi of Mandalorian?

De vraag:

In de tweede aflevering van Star Wars: The Mandalorian wordt eindelijk antwoord gegeven op de vraag of een bepaald ras uit Star Wars: Episode IV – A New Hope enkel voorkomt op de woestijnwereld Tatooine. Welk ras bedoelen we, waarbij het antwoord op de vraag is: Nee, helaas kom je ze ook op andere planeten tegen!

A. Twi’leks
B. Ugnaughts
C. Jawas

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 5 januari 2020.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die het credo ‘dit is de wijze’ kan uitdragen is …

L. Barendregt

Gefeliciteerd! Je prijzenpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Het juiste antwoord op bovenstaande vraag is:

Jawas (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths

Star Wars: The Mandalorian winactie – Poster t-shirt zwart logo

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

1 reactie

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.