The Lodge blu-ray/dvd winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

The Lodge blu-ray/dvd winactie – win deze horror in een afgelegen berghut (UPDATE: winnaars bekend)

In The Lodge nemen regisseur Severin Fiala en Veronika Franz (Goodnight Mommy) je mee naar een afgelegen berghut waar twee kinderen met hun aanstaande stiefmoeder ingesneeuwd raken. Ondertussen waart er buiten een duistere kracht rond. Win deze ijskoude horror op blu-ray of dvd en doe mee met onze The Lodge blu-ray/dvd winactie! 

Lees binnenkort de The Lodge recensie van Silvia!

Na het verlies van hun moeder zijn de kinderen Mia en Aiden Hall gedwongen om met hun nieuwe stiefmoeder Grace (Riley Keough (Mad Max: Fury Road, It Comes at Night)) alleen Kerst door te brengen in een afgelegen berghut. Ondertussen worden ze bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht. The Lodge is van de Oostenrijkse regisseurs Severin Fiala en Veronika Franz die eerder met Goodnight Mommy een alarmerende horrorfilm afleverden.

Vanaf 26 augustus is The Lodge uit op blu-ray en dvd.

The Lodge blu-ray/dvd winactie - Modern Myths - Riley Keough

The Lodge blu-ray/dvd winactie:
maak kans op een blu-ray of dvd

Trek je sneeuwschoenen aan en doe mee met onze The Lodge blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met The Searchers geeft Modern Myths in de The Lodge blu-ray/dvd winactie deze horror 1x op blu-ray en 1x op dvd weg.

The Lodge blu-ray/dvd winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Lodge blu-ray/dvd winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze The Lodge blu-ray/dvd winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Lodge blu-ray/dvd winactie’ en laat weten of je een blu-ray of dvd zou willen winnen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de prijzen onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Lodge blu-ray/dvd winactie – de vragen:

1) In The Lodge is een rol weggelegd voor een actrice die haar carrière een behoorlijke deuk zag oplopen toen ze meespeelde in de slecht ontvangen superheldenfilm Batman & Robin uit 1997. Welke actrice bedoelen we en wat was haar rol?

2) Acteur Jaeden Martell speelt Aiden Hall in deze horror. Het is niet de eerste keer dat hij in een griezelfilm speelt. In welk tweeluik gebaseerd op een verhaal van Stephen King zagen we hem ook?

3) Mia Hall is een rol van actrice Lia McHugh en ook zij is bekend met het maken van horrors. In welke televisieserie van Blumhouse Productions speelde zij mee, waarin elk deel gebaseerd is op een feestdag én welke twee films uit die serie hebben we besproken op Modern Myths? Noem dus de serie en de twee filmtitels.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 5 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die zich niet hoeven te vervelen als ze ingesneeuwd raken zijn:

Blu-ray: E. Spork (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: B. Heireman

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Alicia Silverstone als Batgirl
  2. IT Part I en II
  3. Flesh & Blood en Down van de serie Into the Dark

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van The Lodge:

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © The Searchers

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise