Watchmen HBO serie winactie - Modern Myths

Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd winactie – win deze unieke serie! (Update: winnaars bekend)

De Watchmen: an HBO limited series is mede geschreven door Damon Lindelof (Prometheus, Lost) en gebaseerd op de klassieke comicserie van Alan Moore en Dave Gibbons. De serie is genomineerd voor maar liefst 26 Emmy Awards en je kunt hem winnen door mee te doen met onze Watchmen: HBO serie winactie. Maak kans op een dvd of blu-ray! 

Lees ook de Watchmen: an HBO limited series recensie van Dirk en de Watchmen: The Ultimate Cut recensie van André!

Watchmen: an HBO limited series speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin gemaskerde burgerwachten als criminelen worden behandeld. De serie, van uitvoerend producent Damon Lindelof (Prometheus, Lost), omarmt de nostalgie van de oorspronkelijke, baanbrekende stripserie van DC Comics en verlegt tegelijk de grenzen opnieuw.

Watchmen: an HBO limited series is vanaf 19 augustus uit op blu-ray en dvd.

Watchmen HBO serie winactie - Regina King

Watchmen HBO serie winactie:
maak kans op een blu-ray of dvd

Vecht voor wat jij gerechtigheid vindt en doe mee met onze Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd winactie de complete serie 1x op blu-ray en 1x op dvd weg.

Watchmen HBO serie winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Watchmen: an HBO limited series blu-ray/dvd winactie’ en laat weten of je een blu-ray of dvd zou willen winnen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de prijzen onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Watchmen HBO serie winactie – de vragen:

1) In Watchmen neemt Adrian Alexander Veidt als zijn superhelden alter ego de Griekse naam aan van de Egyptische farao Ramesses II: Ozymandias. Maak de volgende zin af uit het beroemde Ozymandias gedicht van Percy Bysshe Shelley:

“My name is Ozymandias, king of kings:”

A – This mighty City shows The wonders of my hand
B – Look on my works, ye Mighty, and despair!
C – If any want to know how great I am and where I lie, let him outdo me in my work

2) Damon Lindelof is niet vies van het fantastische genre. Hij schrijft over aliens, superhelden, geesten en andere bovennatuurlijke zaken. Aan welke zombiefilm uit 2013 schreef hij mee?

3) Het is niet de eerste keer dat HBO groen licht gaf voor een serie gebaseerd op Watchmen. In de jaren 90 had een beroemde, eigenzinnige regisseur een visie voor een serie, die veel te duur bleek uit te pakken. Deze regisseur wilde onder andere Robin Williams als Rorschach, Jamie Lee Curtis als Silk Spectre en Kevin Costner als Nite Owl vragen. Welke regisseur bedoelen we?

A – Zack Snyder
B – Terry Gilliam
C – Tim Burton

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 28 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die binnenkort Watchmen gaan “watchen” zijn:

Blu-ray: C. Kuru
Dvd: Krawg (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. My name is Ozymandias, king of kings: Look on my works, ye Mighty, and despair! (antwoord B). Antwoord A is van dichter Horace Smith en antwoord C is de tekst die de Griekse historicus Diodorus Siculus citeerde van het standbeeld van Ramesses II.
  2. World War Z.
  3. Terry Gilliam (B).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van de Watchmen: an HBO limited series:

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros Home Entertainment

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.