The Nevers winactie - Modern Myths

The Nevers winactie – Win deze Victoriaanse superhelden op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

In de voor een Emmy genomineerde serie The Nevers van Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer) verandert een bovennatuurlijk verschijnsel in het Victoriaanse Londen bepaalde mensen – voornamelijk vrouwen – van de ene op de andere dag. Ineens beschikken ze over bijzondere gaven, variërend van wonderbaarlijk tot verontrustend. Wil je deze Victoriaanse superhelden zelf zien? Doe dan mee met onze The Nevers winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Andrés The Nevers recensie.

Aan het eind van het Victoriaanse tijdperk wordt Londen geteisterd door de “Touched”; mensen die plotseling buitengewone gaven krijgen. Het zijn vooral vrouwen die dit overkomt. Sommige krijgen charmante krachten, maar andere beschikken ineens over zeer verontrustende vaardigheden.

Amalia True (Laura Donnelly (Outlander)), een mysterieuze weduwe met een vlotte babbel en Penance Adair (Ann Skelly (Vikings)), een briljante jonge uitvinder, zijn de twee leiders van deze elitegroep. Zij creëren een thuis voor deze “Touched”, terwijl zij de krachten van het kwaad bestrijden.

The Nevers is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Laura Donnelly als Amalia True in The Nevers

The Nevers winactie – Win een blu-ray of dvd

Reis terug naar het Victoriaanse tijdperk en doe mee met onze The Nevers prijsvraag. Modern Myths geeft dit superheldenspektakel in samenwerking met Warner Bros tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

The Nevers winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Nevers winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze The Nevers winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 31 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Nevers winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Nevers winactie – De vragen:

1) “Superhelden” in het Victoriaanse tijdperk zijn niet nieuw. Hoe heet de comicserie van legendarische schrijver Alan Moore waarin Mina Harker (uit Dracula van Bram Stoker) een team samenstelt om het kwaad te bestrijden? In dit team zijn het trouwens vooral “heren” die een rol spelen…

2) Hoe noemen we het sciencefiction genre dat zich voornamelijk afspeelt in het Victoriaanse tijdperk, waarin de romantiek van die tijd vermengd is met door stoom aangedreven technologie?

A – Gothic fantasy
B – Steampunk
C – Cyberpunk

3) Actrice Laura Donnelly – Amalia True in The Nevers – heeft in veel televisieseries gespeeld die zich afspelen in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Hoe heet de Oud Engelse legendarische held waar de serie over gaat waarin Donnelly de rol van Elvina heeft?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 31 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die nooit gedacht hadden dat ze zouden winnen zijn:

Blu-ray: R. Bakker en R. Meisje (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: N. Boerboom

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) The League of Extraordinary Gentlemen
2) Steampunk (B)
3) Beowulf: Return to the Shieldlands

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Laura Donnelly als Amalia True en Ann Skelly als Penance Adair

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise
  • Films en seriesFilms en series
Official Superhero Merchandise