The Stand winactie - Modern Myths

The Stand winactie – Win deze post-apocalyptische Stephen King serie op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

Stephen King heeft talloze klassiekers op zijn naam staan, welke ook bijna allemaal verfilmd zijn. Veel van zijn verhalen zelfs meerdere keren! Een van zijn bekendste thrillers is ongetwijfeld The Stand. In dit post-apocalyptische verhaal wordt de mensheid gedecimeerd door een virus. Je volgt een aantal overlevenden die proberen een nieuw bestaan op te bouwen, terwijl een mysterieuze, duistere man door de wereld zwerft. Wil je de nieuwe televisieserie gebaseerd op dit verhaal winnen? Doe dan mee met onze The Stand winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Daniels The Stand recensie.

In The Stand schetst Stephen King een post-apocalyptische wereld die is lamgelegd door ziekte. De overgebleven mensheid is verwikkeld in een strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de overlevenden ligt in de broze handen van de 108-jarige Moeder Abagail (Whoopi Goldberg (Ghost, Sister Act)) en een klein groepje diverse personen. Hun ergste nachtmerries worden belichaamd door een man met een venijnige lach en onvoorstelbare krachten: Randall Flagg, de duistere man (Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan, True Blood)).

The Stand is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Mother Abagail Freemantle in The Stand

The Stand winactie – Win een blu-ray of dvd

Stap in de nieuwe post-apocalyptische wereld en doe mee met onze The Stand prijsvraag. Modern Myths geeft deze spannende serie in samenwerking met Dutch FilmWorks tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

The Stand winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Stand winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze The Stand winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 1 november geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Stand winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Stand winactie – De vragen:

1) The Stand is een van de meest dikke boeken van Stephen King. En dat zegt nogal wat! In welk jaar kwam deze vuistdikke pil voor het eerst in Amerika uit?

A – 1977
B – 1978
C – 1986

2) De Nederlandse vertaling van The Stand zou overigens pas zes jaar later na de Amerikaanse publicatie volgen. Hoe heet het verhaal in het Nederlands?

A – Schemerwereld
B – De vervloeking
C – De beproeving

3) Acteur Alexander Skarsgård speelt in deze nieuwe serie de duistere Randall Flagg. Het vermoeden gaat dat deze mysterieuze slechterik uit dezelfde duistere King-wereld komt als Pennywise de dansende clown uit IT. Zou het dan toeval zijn dat Pennywise in de laatste IT-verfilmingen van regisseur Andy Muschietti gespeeld wordt door een van de broers van Alexander? Hoe heet deze broer?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 1 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die binnenkort een blu-ray of dvd in huis hebben staan zijn:

Blu-ray: M. Voorthuysen-Kats en D. Dufour
Dvd: K. Spruyt (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) 1978 (B)
2) De beproeving (C)
3) Bill Skarsgård

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Dutch FilmWorks

Alexander Skarsgård als Randall Flagg en Nat Wolff als Lloyd Henreid

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise