The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie - Modern Myths

The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie – Win de duivel op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

In het derde hoofdverhaal van het The Conjuring horrorfilmuniversum onderzoeken Ed en Lorraine Warren een nieuwe, gruwelijke zaak. Een demonische entiteit schuilt in de achtjarige David Glatzel, maar verdwijnt niet als de Warrens hem uitdrijven. De paranormaal onderzoekers worden zwaar op de proef gesteld. Wil je je The Conjuring verzameling compleet maken? Doe dan mee met onze The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Silvias The Devil Made Me Do It recensie of kijk in onze The Conjuring Special.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren – ervaren onderzoekers van het paranormale – geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest. Patrick Wilson (Watchmen) en Vera Farmiga (Bates Motel) keren terug als Ed en Lorraine Warren onder de regie van Michael Chaves.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie - David Glatzel

The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie – Win een blu-ray of dvd

Vergezel Ed en Lorraine Warren in deze nieuwe paranormale zaak en doe mee met onze The Conjuring: The Devil Made Me Do It prijsvraag. Modern Myths geeft deze spannende serie in samenwerking met Warner Bros tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 20 november geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It winactie – De vragen:

1) Welke spin-off in het The Conjuring filmuniversum heeft Michael Chaves ook geregisseerd?

A – Annabelle Comes Home
B – The Nun
C – The Curse of La Llorona

2) Hoe heet een van de bekendste zaken van de Warrens, waarin het landgoed van het echtpaar Kathy en George Lutz geteisterd wordt door een demonische entiteit?

A – De Amityville horror
B – The Enfield Poltergeist
C – A Haunting in Connecticut

3) In 1952 richtten de Warrens de paranormale sociëteit N.E.S.P.R. op. Waar staan de letters van deze afkorting voor?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 20 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars waar een blu-ray of dvd in huis verschijnt zijn:

Blu-ray: S. Elzinga en A. Minkes (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: A. van Rekom

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) The Curse of La Llorona (C)
2) De Amityville horror (A)
3) E.S.P.R.: New England Society for Psychic Research

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

The Devil Made Me Do It - Ed en Lorraine Warren

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

6 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise