A Quiet Place Part II winactie - het gezin Abbott uitsnede

A Quiet Place Part II winactie – Win een paar survival sokken (UPDATE: Winnaars bekend)

In 2018 namen John Krasinski en Emily Blunt ons in A Quiet Place mee naar een huiveringwekkende plek waar je enkel door muisstil te zijn kon overleven. In A Quiet Place Part II komen we erachter hoe het gezin Abbott verder gaat na de tragische gebeurtenissen uit het eerste deel. Wil je zelf zien wat er voorbij het zandpad ligt, doe dan mee met onze A Quiet Place Part II winactie en maak kans op een paar lekker zachte sokken, om geluidloos deze nieuwe horrorthriller te overleven.

Lees ook Jeroens A Quiet Place Part II recensie!

Update 18 juni 2021: Vanwege het coronavirus is de verschijningsdatum van A Quiet Place Part II uitgesteld tot 24 juni 2021 (her en der draait de film al). Nu de film eindelijk uit is en de bioscopen weer wat kunnen verdienen, waren vrijkaartjes helaas niet meer mogelijk. Wel kun je deelnemen aan onze winactie en kans maken op de sokken. Iedereen die al meegedaan heeft met deze winactie maakt nog steeds kans op de prijzen!

A Quiet Place Part II – De boze buitenwereld

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski (The Office, 13 Hours) is het vervolg op de succesvolle horrorthriller A Quiet Place uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen, nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

A Quiet Place Part II draait officieel vanaf 24 juni 2021 in de bioscoop, maar kun je nu al in verschillende theaters zien.

A Quiet Place Part II winactie - Emily Blunt en Noah Jupe

A Quiet Place Part II winactie:
Sttt! Win een paar survival sokken!

Hou je mond en doe mee met onze A Quiet Place Part II-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de A Quiet Place Part II winactie 3 paar sokken weg van deze nieuwe horrorthriller.

A Quiet Place Part II sokken

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze A Quiet Place Part II winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘A Quiet Place Part II’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. We verloten een paar sokken onder alle goede inzenders.

De overige twee paar sokken verloten we onder iedereen die zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) Emily Blunt moet in A Quiet Place Part II als Evelyn Abbott het bos in trekken met haar gezin om te overleven. In welke sprookjesfilm uit 2014 moest zij als bakkersvrouw ook het woud in om op avontuur te gaan?

2) Acteur Noah Jupe speelt Marcus Abbott die in A Quiet Place Part II vast zal moeten wennen aan zijn rol in het gezin terwijl de monsters hen op de hielen zitten. In welke televisiefilm uit 2016 kreeg hij als ‘tijgergarnaal’ niet te maken met aliens, maar met draken?

3) In A Quiet Place mag je geen geluid maken om te overleven. In welke Netflix-horrorfilm uit 2018 mocht Sandra Bullock niets zien om te overleven?

A. Cargo
B. Bird Box
C. See

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Deelnemen kan tot en met 1 juli 2021.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die op hun sokken mogen gaan overleven zijn:

W. Louwes, J. Smits en H. Davids (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Into the Woods
  2. The Last Dragonslayer
  3. Bird Box (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van A Quiet Place Part II:

© 2019-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

A Quiet Place Part II recensie - poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.