Batman: The Long Halloween winactie - Modern Myths

Batman: The Long Halloween winactie – Win dit epische Batman verhaal! (UPDATE: Winnaars bekend)

Onder het label “DC Universe Movie” brengen Warner Bros en DC Comics hun meest iconische superheldenverhalen als animatie uit. Batman: The Long Halloween van auteur Jeph Loeb en tekenaar Tim Sale verdient die eer zeker. De epische, dertiendelige comicserie wordt in twee delen uitgebracht en Batman: The Long Halloween Part One is nu verschenen. Wil je hem winnen op blu-ray of dvd, doe dan mee met onze Batman: The Long Halloween winactie! 

Lees ook Jeroens Batman: The Long Halloween recensie.

Het zijn duistere tijden in Gotham City. De machtige misdaadfamilie Falcone houdt de stad in een wurggreep. Misdaad en corruptie vieren hoogtij. De chaos wordt verergerd door de geheimzinnige Holiday Killer, die elke feestdag een spoor van terreur en lijken achterlaat. Batman, commissaris James Gordon en officier van justitie Harvey Dent voeren een race tegen de klok voordat de volgende noodlottige feestdag aanbreekt.

Batman: The Long Halloween is met recht een klassieke comic geworden. Niet alleen geven auteur Jeph Loeb (het brein achter de Marvel Netflix series) en tekenaar Tim Sale je een meeslepend misdaadmysterie, ook de ziel van Gotham City en de drijfveren van Batman worden genadeloos blootgelegd. In dit epische verhaal met The Godfather-elementen zie je naast de Holiday Killer ook alle klassieke Batman-schurken voorbij komen.

Batman: The Long Halloween Part One is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Batman en Catwoman

Batman: The Long Halloween winactie – Win een blu-ray of dvd

Wie is de Holiday Killer? Kom er zelf achter door mee te doen met onze Batman: The Long Halloween prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Modern Myths in deze Batman: The Long Halloween winactie de film eenmaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

Batman: The Long Halloween winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze Batman: The Long Halloween winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Batman: The Long Halloween winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 26 juli geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Batman: The Long Halloween winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Batman: The Long Halloween winactie – De vragen:

1) Welke filmmaker heeft zich voor zijn Batman-film laten inspireren door The Long Halloween?

A – Tim Burton
B – Christopher Nolan
C – Chris McKay

2) Om achter de identiteit van de Holiday Killer te komen, vraagt Batman tegen beter weten in advies aan welke schurk in Arkham Asylum?

A – Joker
B – Riddler
C – Calendar Man

3) In The Long Halloween loopt Batman de minder bekende DC schurk Solomon Grundy tegen het lijf. Op welke dag werd deze tragische figuur ziek volgens het gruwelijke kinderrijmpje uit 1842?

A – Maandag
B – Donderdag
C – Zondag

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 26 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een lang Batman-avontuur tegemoet mogen zien zijn:

Blu-ray: P. Kraaiveld
Dvd:  J. Rasta (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Christopher Nolan (B)
2) Calendar Man (C)
3) Donderdag (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Solomon Grundy, Born on a monday

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise