Mortal Kombat winactie - Modern Myths

Mortal Kombat winactie – “Finish” deze prijsvraag! (UPDATE: Winnaars bekend)

Met Mortal Kombat brengt Warner Bros de vechters uit de nog immer populaire gameserie opnieuw naar blu-ray, 4K UHD en dvd. Deze film van regisseur Simon McQuoid moet het eerste deel van een nieuwe serie worden. Bereid je dus voor om onze Earthrealm opnieuw te verdedigen en doe mee met onze Mortal Kombat winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Andrés Mortal Kombat recensie.

Cole Young (Lewis Tan (Wu Assassins, Deadpool 2)) verdient zijn geld als MMA-vechter (Mixed Martial Arts). Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom de keizer van Outworld – Shang Tsung – zijn beste vechter Sub-Zero, een “cryomancer”, achter hem aan heeft gestuurd. Omdat Cole bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat hij op zoek naar Sonya Blade.

Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Hun zoektocht leidt hen naar Lord Raiden, een “elder god” en de beschermer van Earthrealm. Zijn tempel is een toevluchtsoord voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano.

Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven worden om zijn “arcana” te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld tegenhouden?

Extra’s op de Mortal Kombat blu-ray/dvd: Weggelaten scènes + op de blu-ray: The Making of Mortal Kombat, 11 featurettes over de personages, de choreografie van de gevechten, de “easter eggs” en 7 featurettes van specifieke scènes!

Mortal Kombat is vanaf 19 juli verkrijgbaar op blu-ray, 4K UHD en dvd.

Mortal Kombat recensie - Modern Myths

Mortal Kombat winactie – win een blu-ray of dvd

Ready? Fight! In deze Mortal Kombat prijsvraag geeft Modern Myths in samenwerking met Warner Bros de film tweemaal op blu-ray en tweemaal op dvd weg!

Mortal Kombat winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Mortal Kombat winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Mortal Kombat winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray en dvd onder iedereen die op 1 augustus geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray en dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Mortal Kombat winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Mortal Kombat winactie – De vragen:

1) Wanneer verscheen de eerste Mortal Kombat game?

A – 30 augustus 1987
B – 8 oktober 1992
C – 9 december 1994

2) De Mortal Kombat game introduceerde de gewelddadige “Fatality”, een “finishing move” waarmee je je tegenstander op gruwelijke wijze aan zijn einde hielp. In Mortal Kombat II werd een nieuwe, vriendelijker manier toegevoegd om je gevecht af te ronden. Hoe heet deze move?

A – Hara-Kiri
B – Animality
C – Friendship

3) In de eerste tien minuten van deze nieuwe Mortal Kombat film zien we hoe Bi-Han (Sub-Zero) het opneemt tegen Hanzo Hasashi. Onder welke naam staat deze laatste vechter bekend in het Mortal Kombat universum?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 1 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die gekozen zijn om onze Earthrealm te verdedigen zijn:

Blu-ray: T. Supardi en Din1 (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: M. Redel en Aranka (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) 8 oktober 1992 (B). Street Fighter verscheen in 1987 en Tekken in 1994
2) Friendship (C)
3) Scorpion

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Lewis Tan als Cole Young

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise