Onderuniversum recensie – Modern Myths
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Onderuniversum winactie – Win een post-apocalyptische young adult (UPDATE: Winnaars bekend)

Heb je zin in een nieuwe young adult, maar kun je niet kiezen tussen sciencefiction en fantasy? Doe dan mee met onze Onderuniversum winactie! Deze nieuwe serie van Pen Stewart speelt zich af in een dystopische wereld in 2665, waar oude legendes en magische krachten ontwaken. Het beste van beide werelden dus! 

Lees ook Helmies Onderuniversum boekrecensie.

Onderuniversum winactie - coverIn het jaar 2665 wordt Julian O’Mallaghan toegelaten tot het Amsterdamse stadsleger. Samen met zijn vriendin Kim is hij op avondpatrouille als het grondig mis gaat. Een ondergrondse uitbarsting met het epicentrum in de oude kerncentrale van Antwerpen, opent een netwerk van doorgangen in Nederland en Vlaanderen. De wezens die daar uit tevoorschijn komen, zijn vreemder dan iemand ooit heeft gezien. Dan krijgen deze wezens Kim te pakken én lijken ze het op Julian voorzien te hebben…

Onderuniversum is nu verkrijgbaar in de boekwinkel.

Onderuniversum winactie: win deze young adult scifi fantasy van Pen Stewart

Ontdek samen met Julian de wereld van het Onderuniversum en doe mee met onze Onderuniversum prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Hamley Books verloot Modern Myths in de Onderuniversum winactie tweemaal dit spannende boek van Pen Stewart!

Onderuniversum winactie - cover

Zo doe je mee:

In deze Onderuniversum winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Onderuniversum winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 18 juli geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Onderuniversum winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Onderuniversum winactie – De vragen:

1) In Onderuniversum kantelt de wereld na een ramp, waardoor Europa grotendeels in een woestijn verandert. In welke klassieke boeken van Thea Beckman ontstaat ook een nieuwe wereld nadat de aarde is gekanteld?

2) Auteur Pen Stewart publiceert niet alleen verhalen, maar is ook… ?

A – Redacteur
B – Kunstschilder
C – Schrijfcoach
D – Alle bovenstaande opties

3) Onderuniversum is niet het eerste post-apocalyptische verhaal van Pen Sterwart. Hoe heet haar boek waarin de mensheid door een permafrostvirus bijna volledig is uitgeroeid en de laatste overlevenden hun toevlucht moeten zoeken in een wolkenkrabber op de Mount Everest?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 18 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die naar het Onderuniversum mogen afreizen zijn:

R. Barnhoorn en N. Goud (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) De “Thule”-trilogie, met onder andere Kinderen van Moeder Aarde.
2) Alle opties (D)
3) PsychoTorica

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Onderuniversum recensie – Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise