boek - Bay en de Piraenauten cover

Bay en de Piraenauten winactie – Win een gesigneerd exemplaar van deze steampunknovel! (UPDATE: WINNAARS BEKEND)

Schrijfster Yvette Hazebroek is haar hele leven al dol op fantasy en in het bijzonder op steampunk. Die liefde voor alles wat fantastisch is resulteerde in haar eigen steampunkroman Bay en de Piraenauten, die deze week verschijnt bij Uitgeverij Macc. Omdat Yvette naast al haar werk ook nog artikelen hier op Modern Myths schrijft, pakken we extra uit rond haar debuut. Benieuwd naar de avonturenwereld van Bay? Doe dan mee met onze Bay en de Piraenauten winactie en maak kans op een door Yvette gesigneerd exemplaar!

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten coverLees ook onze recensie van Bay en de Piraenauten en lees hier op Modern Myths het eerste hoofdstuk van deze spannende steampunknovel in de rubriek Verhalen. Wil je Yvette in levende lijve ontmoeten? Kom naar de boekpresentatie deze zaterdag 7 juli.

Als in Bay en de Piraenauten haar broertje Plum ontvoerd wordt, besluit Bay om al haar connecties als smokkelaar te gebruiken om hem terug te vinden. Daarbij trotseert ze Schrootzoekers en superstormen, komt oog in oog te staan met de Inquisiteur en ontmoet de luchtsigeuners. Maar zal ze ook haar broertje vinden in de uitgestrekte luchtruimen en de sluiers van haar verleden verwijderen?

Bay en de Piraenauten winactie: win een gesigneerd exemplaar!

Kies het luchtruim en doe mee met onze Bay en de Piraenauten prijsvraag. In samenwerking met Uitgeverij Macc geeft Modern Myths in de Bay en de Piraenauten winactie 5x een gesigneerd exemplaar van dit debuut van Yvette Hazebroek weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Bay en de Piraenauten winactie vraag en tag als je wilt iemand waarmee jij op avontuur zou gaan in een luchtballon.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Toon je net zo’n steampunk liefhebber als Yvette: welk steampunk-apparaat zou jij in huis willen hebben? Mocht je er een afbeelding van hebben, we zijn benieuwd!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee je op avontuur zou gaan in een luchtballon.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 15 juli.

Bay en de Piraenauten is vanaf 7 juli verkrijgbaar, onder andere via de webshop van Uitgeverij Macc. Wil je alvast een stukje met Bay meevliegen? Lees dan morgen het eerste hoofdstuk van het boek in onze rubriek Verhalen.

Bay en de Piraenauten

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van een door Yvette gesigneerd exemplaar van Bay en de Piraenauten zijn…

– C. Heijboer via Facebook, met een whiskey maker.
– H. van der Vloet via Facebook, met haar lievelingsvervoermiddel: de Steampunk Sprinkhaan van Modestas Malinauskas.
– S. Amesz-Grootjans via Facebook, met een steampunk toetsenbord.
– Marita‏ via Twitter, die een steampunk fruitvliegjes killermachine wil.
– H. Nieuwenhuis via Instagram, met een echt bestaande steampunk koffiemachine:

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2024 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten banner

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.