Stephen King Later recensie - Modern Myths

Stephen King Later winactie – Win het nieuwe boek van de horrormeester (UPDATE: Winnaars bekend)

Inmiddels kun je bijna een hele bibliotheek vullen met enkel de boeken van Stephen King. Maar elke nieuwe titel blijft een feestje. Daarom maak je in onze Stephen King Later winactie kans op het nieuwe boek van deze Amerikaanse grootmeester van de suspense. In Later ziet Jamie Conklin de doden. Normaliter maar voor een paar dagen, maar dan besluit een van de geesten niet het hiernamaals op te zoeken… Doe snel mee! 

Lees ook Silvia’s boekrecensie van Later.

Stephen King - Later coverJamie Conklin is enig kind. Als zoon van een alleenstaande moeder die lastig rond kan komen, wil hij niets liever dan een normale jeugd. Maar jammer genoeg voor Jamie is hij allesbehalve normaal. Hij is geboren met een bovennatuurlijke gave die hij van zijn moeder geheim moet houden. Jamie ziet dingen die niemand anders kan zien en hij weet meer dan eigenlijk mogelijk zou moeten zijn.

Wanneer een rechercheur van de New Yorkse politie hem betrekt bij de klopjacht op een moordenaar, komt Jamie oog in oog te staan met een overledene. Maar de prijs die staat op het gebruiken van zijn gaven is veel hoger dan hij ooit had gedacht. Deze geest is namelijk niet van plan om weg te gaan…

De nieuwe Stephen King – Lateris nu verkrijgbaar in de boekwinkel.

Later winactie: win deze nieuwe thriller van Stephen King

Strijd met Jamie mee tegen het kwaad en doe mee met onze Later prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Boekerij verloot Modern Myths in de Stephen King Later winactie driemaal de nieuwe Stephen King!

Stephen King - Later cover

Zo doe je mee:

In deze Stephen King Later winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Stephen King Later winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 16 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Stephen King Later winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Stephen King Later winactie – De vragen:

1) Stephen King schreef Later als onderdeel van een Amerikaanse misdaadboekenserie, waarin klassieke “noir” detective verhalen zijn opgenomen, alsook nieuwe misdaadverhalen van moderne schrijvers. Later is alweer het derde boek van King in deze serie. Hoe heet deze boekenserie?

A – American Mystery Classics
B – Criminal
C – Hard Case Crime

2) Jamie Conklin is niet de enige die de doden ziet. Hoe heet de filmklassieker die de uitspraak ‘I see dead people’ onsterfelijk heeft gemaakt?

3) Stephen King houdt van het ‘hard-boiled’ misdaadgenre. Welk van zijn boeken ziet hij als zijn eerste, echte verhaal in dit genre?

A – Mr. Mercedes (Mr. Mercedes)
B – Finders Keepers (De eerlijke vinder)
C – End of Watch (Wisseling van de wacht)

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 16 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE

Inmiddels is het “later” en mogen we de winnaars van deze thriller bekend maken:

D. Nordholt
R. Kuijsten
Chantaliana (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Hard Case Crime (C)
2) The Sixth Sense
3) Mr. Mercedes. Finders Keepers en End of Watch zijn respectievelijk deel twee en drie in de Mr. Mercedes-serie.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Stephen King Later winactie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

5 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Erg leuk! Ik vind de thrillers van Stephen King erg leuk….zijn horror wat minder (ben een bangerik) 🙂
    Ik heb de ‘ Bill Hodges’ trilogie met veel plezier gelezen op vakanties. Hopelijk kunnen we binnenkort (later?) ook weer op het strand genieten van een goede thriller.

Official Superhero Merchandise