De Nepvampier winactie – Modern Myths
Official Superhero Merchandise

De Nepvampier winactie – Win het eerste avontuur van Vladimir von Rotenbeck! (UPDATE: Winnaars bekend)

Vladimir is een nepvampier. Of eigenlijk een nietvampier, zoals zijn zusjes en de weerwolvenpups in het dorp hem noemen. Want welke echte vampier is er nou allergisch voor bloed? Ben je niet bang uitgevallen en wil je dit leuke boek van Sophia Drenth winnen? Doe dan mee met onze De Nepvampier winactie! 

Lees ook Yvettes De Nepvampier boekrecensie.

De Nepvampier - Sophia DrenthBoze darmen, jeuk aan zijn kladden en een reusachtige pukkel op zijn neus. Vladimir von Rotenbeck is geen gewone vampier. Bloed maakt hem ziek tot op het bot, een kwaal die hem de schande van de familie heeft gemaakt. Vladimir zweert dat hij op de “Nacht der Doden” weer bloed zal kunnen drinken.

Tijdens zijn speurtocht naar een geneesmiddel maakt hij kennis met het waarzegmeisje Naswikka. Zij vertelt hem dat er een groter gevaar op de loer ligt dan boze darmen. Op de Nacht der Doden zal een vampierjager de omgeving onveilig maken. Zijn doel: alle vampiers uitroeien. Durft Vladimir een held te worden en zijn moeder en zussen te redden, ook al vinden zij hem een waardeloze vampier?

De Nepvampier is nu verkrijgbaar in de boekwinkel.

De Nepvampier winactie: win dit leuke griezelverhaaltje van Sophia Drenth

Help Vladimir in De Nepvampier zijn vampiercape te verruilen voor een heldencape en doe mee met onze De Nepvampier prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Hamley Books verloot Modern Myths in de De Nepvampier winactie tweemaal dit leuke boek van Sophia Drenth!

De Nepvampier - Sophia Drenth

Zo doe je mee:

In deze De Nepvampier winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze De Nepvampier winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 31 mei geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘De Nepvampier winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

De Nepvampier winactie – De vragen:

1) Hoe heet het dorp waar Kasteel von Rotenbeck in de buurt ligt?

A – Zarozje
B – Knekelstein
C – Wharram Percy

2) Hoe heet de prijswinnende boekenserie van Sophia Drenth over de bloeddrinkende Ath’vacii?

3) Vladimir von Rotenbeck is allergisch voor bloed. Wat kan zijn maag wel verdragen?

A – Granaatappels
B – Bloedsinaasappels
C – Vleestomaten

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 31 mei.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update

En de winnaars die kennis gaan maken met Vladimir von Rotenbeck, “De Nepvampier” zijn:

  • K. van Bergen
  • P. Duthler (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Knekelstein (B) – Zarozje en Wharram Percy zijn echt bestaande dorpjes waar volgens de legendes vampiers rondwaarden.
  2. Bloedwetten
  3. Vleestomaten (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

De Nepvampier winactie – Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.