Godzilla 4K UHD winactie - Modern Myths
Kerst 2022Kerst 2022

Godzilla 4K UHD winactie – Win deze monsterlijke 4K UHD uitgave! (UPDATE: Winnaars bekend)

Binnenkort neemt Godzilla het in de bioscoop op tegen King Kong. Maar voor het zover is kun je zijn eerste moderne bioscoopfilm uit 2014 op 4K UHD in huis halen. In Godzilla nemen onder andere Elizabeth Olsen (WandaVision) en Bryan Cranston (Breaking Bad) het op tegen het klassieke Japanse filmmonster. Zin om de radioactieve dinosaurus door je huiskamer te laten stampen? Doe dan mee met onze Godzilla 4K UHD winactie! 

Lees ook Andrés Godzilla 4K UHD recensie of nu alvast zijn Godzilla achtergrondverhaal.

Laat de brute natuurkrachten uit Godzilla (2014) nog meer tot leven komen in de kwaliteit van 4K Ultra HD. In deze moderne versie van het bekende monsterepos neemt ‘s werelds beruchtste monster het op tegen kwaadaardige wezens die als gevolg van de wetenschappelijke arrogantie van de mensheid ons bestaan bedreigen.

Godzilla is nu verkrijgbaar op 4K UHD.

Elizabeth Olsen in Godzilla

Godzilla 4K UHD winactie: win een monsterlijke 4K UHD uitgave

Haal deze monsterfilm in huis en doe mee met onze Godzilla 4K UHD prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros verloot Modern Myths in de Godzilla 4K UHD winactie tweemaal dit monster van een 4K UHD!

Godzilla 4K UHD packshot

Zo doe je mee:

In deze Godzilla 4K UHD winactie maak je dubbel kans op een 4K UHD schijf door zowel antwoord te geven op onze Godzilla 4K UHD winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 15 juni geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Godzilla 4K UHD winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Godzilla 4K UHD winactie – De vragen:

1) Aan de basis van het originele Godzilla verhaal ligt een ramp met een boot. Hoe heet deze boot?

A – SS Kiangya
B – MV Doña Paz
C – Daigo Fukuryū Maru (of: Lucky Dragon No. 5)

2) Wie was de eerste acteur in het Godzilla pak?

3) Hoeveel meter is Godzilla in deze versie uit 2014?

A – 50 meter
B – 108 meter
C – 122 meter

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 15 juni.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update

En de winnaars die Godzilla in 4K UHD over de vloer krijgen zijn:

  • M. van Breene
  • Kitje (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Daigo Fukuryū Maru of Lucky Dragon No. 5 (C)
  2. Haruo Nakajima
  3. 108 meter (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Godzilla - nu in 4K UHD!

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise