Wonder Woman 1984 winactie - Modern Myths

Wonder Woman 1984 winactie – Ga terug naar de jaren 80 en win een blu-ray of dvd! (UPDATE – Winnaars bekend)

Het vervolg op de spetterende superheldenfilm Wonder Woman liet lang op zich wachten. Uiteindelijk haalde het tweede avontuur van Diana Prince – Wonder Woman – de bioscoop niet, maar kon je hem digitaal kopen of streamen. Nu is Wonder Woman 1984 dan ook op blu-ray, dvd en 4K UHD verschenen. Ga mee terug naar de jaren 80 en win geen video, maar een blu-ray of dvd in onze Wonder Woman 1984 winactie! 

Lees ook Jeroens Wonder Woman 1984 recensie.

Na de grensverleggende superheldinnenfilm uit 2017 kun je in Wonder Woman 1984 opnieuw bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80, waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog. Ze komt daarbij oog in oog te staan met de levensgevaarlijke Cheetah (Kristen Wiig (Ghostbusters, Zoolander 2)) en de geflopte zakenman Max Lord (Pedro Pascal (The Mandalorian)).

Gal Gadot (Fast & Furious, Justice League)) kruipt wederom in de huid van deze amazone. Daarnaast zorgt de regie in handen van Patty Jenkins (Monster) voor een ijzersterk visueel spektakel.

Wonder Woman 1984 is vanaf nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Diana Prince is Wonder Woman

Wonder Woman 1984 winactie – Win Diana Prince op blu-ray of dvd

Ga mee terug naar de tijd van disco en 8-bit computerspellen en doe mee met onze Wonder Woman 1984 prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Modern Myths in deze Wonder Woman 1984 winactie de film tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg, inclusief een exclusieve Wonder Woman sleutelhanger!

Wonder Woman 1984 winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Wonder Woman 1984 winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Wonder Woman 1984 winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 21 april geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Wonder Woman 1984  winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Wonder Woman 1984 winactie – De vragen:

1) Er is aangekondigd dat regisseur Patty Jenkins en actrice Gal Gadot ook samen Wonder Woman 3 zullen gaan maken. De dames hebben echter nog een samenwerking op touw gezet, waarvan de pre-productie inmiddels is begonnen. Jenkins en Gadot gaan nog verder terug in de tijd om een film te maken over het leven van welke historische koningin?

2) Aansluitend op bovenstaande vraag: Gal Gadot speelt ook in een nieuwe film van regisseur Kenneth Branagh, die zich toevalligerwijs in hetzelfde land afspeelt als waar de koningin uit vraag 1 regeerde. Hoe heet deze film, dat een nieuw avontuur is van speurneus Hercule Poirot?

3) Het gouden kostuum dat Diana in Wonder Woman 1984 draagt is gebaseerd op een klassiek DC Comics “Elseworlds” verhaal van schrijver Mark Waid en tekenaar Alex Ross. Hoe heet deze vierdelige miniserie?

A – Wonder Woman Returns
B – Flashpoint
C – Kingdom Come

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 21 april.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de avonturen van Wonder Woman in 1984 mee mogen maken zijn:

Blu-ray: B. Krielen en J. Mooren (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: H. Haarsma

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Cleopatra
2) Death on the Nile
3) Kingdom Come (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Wonder Woman 1984 recensie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

4 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.