Relic winactie - Modern Myths
BoekenBoeken

Relic winactie – Zin in een spookhuis verhaal? Doe mee en win! (UPDATE: winnaars bekend)

De redactie van Modern Myths heeft al talloze spookhuizen bezocht, maar we zijn altijd in voor eentje meer! In Relic gaan moeder Kay en dochter Sam naar een afgelegen familiehuis om oma Edna te zoeken. Ze was vermist, maar verschijnt weer zonder verklaring. Als ze ’s nachts meer en meer rondspookt, wordt de situatie steeds onheilspellender… Doe mee met onze Relic winactie en maak kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Daniels Relic recensie!

Wanneer de bejaarde weduwe Edna (Robyn Nevin (The Matrix Reloaded)) vermist raakt, reizen haar dochter Kay (Emily Mortimer (Mary Poppins Returns, Spectral)) en kleindochter Sam (Bella Heathcote (Professor Marston and the Wonder Women, The Curse of Downers Grove)) naar het afgelegen familiehuis om haar te zoeken. Maar als Edna plotseling weer opduikt, blijft een verklaring uit. Haar vergeetachtigheid en nachtelijk ronddolen lijken te verergeren, tot Kay ontdekt dat een mysterieuze entiteit niet alleen het huis teistert, maar ook hun (groot)moeder… Relic zet het “haunted house” genre volledig op zijn kop!

Vanaf 22 januari kun je Relic kopen op blu-ray en dvd.

Bella Heathcote als Sam

Relic winactie: win deze horror op blu-ray of dvd

Pak je zaklantaarn, betreed het spookhuis in het holst van de nacht en doe mee met onze Relic prijsvraag. In samenwerking met Dutch FilmWorks geeft Modern Myths in de Relic winactie deze spookhuishorror 2x op blu-ray en 1x op dvd weg.

Relic winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Relic winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Relic winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 5 februari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Relic winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Relic winactie – de vragen:

1) Actrice Emily Mortimer speelde in het jaar 2000 mee in het derde deel van een horrorfranchise. Welke franchise bedoelen we en hoe heette haar personage?

2) Ook Bella Heathcote heeft vaker met het horrorbijltje (haha) gehakt. In 2016 speelde ze in een bijzondere mix van horror en een romantisch verhaal, gebaseerd op het klassieke werk van Jane Austen. Welke film bedoelen we?

3) Robyn Nevin tot slot is een Australische actrice. Zij begon haar carrière op het centrum voor onderwijs en opleiding in de podiumkunsten, net als andere Australische acteurs als Mel Gibson, Cate Blanchett, Robyn Nevin en Sam Worthington. Wat is de naam van dit gerespecteerde Australische opleidingsinstituut?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 5 februari 2021.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die het mysterie in Relic kunnen gaan oplossen zijn:

Blu-ray: N. Hoebers en M. Breda (nieuwsbriefabonnee)
Dvd: S. Koek

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Angelina Tyler in Scream 3
  2. Pride and Prejudice and Zombies
  3. Het National Institute Of Dramatic Art

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

Emily Mortimer als Kay

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.