Dune winactie - Modern Myths
BoekenBoeken

Dune winactie – Win de nieuwe Dune op blu-ray of dvd! (UPDATE: winnaars bekend)

Regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) bracht de epische sciencefiction klassieker Dune van Frank Herbert opnieuw naar de bioscoop. Inmiddels is hij met het vervolg van zijn tweeluik begonnen en is deel een op blu-ray, dvd en 4K UHD verschenen. Wil jij deze hernieuwde kennismaking met de zandplaneet Arrakis ook in je filmcollectie hebben? Doe dan mee met onze Dune winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Andres Dune 4K UHD recensie.

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar Arrakis, de gevaarlijkste planeet in het universum, reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet – spice. Het is een stof die alleen op Arrakis te winnen is en waarmee de mensheid lange afstandsreizen door de ruimte kan maken. Maar alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen daar overleven.

Dune is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Dune recensie - Denis Villeneuve - Modern Myths

Dune winactie – Win een blu-ray of dvd

Confronteer je angsten en doe mee met onze Dune prijsvraag. Modern Myths geeft deze epische sciencefiction in samenwerking met Warner Bros tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

Dune winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Dune winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Dune winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een blu-ray of dvd onder iedereen die op 26 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray en/of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Dune winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Dune winactie – De vragen:

1) Er zijn vaker pogingen gedaan om Dune te verfilmen. Wie van de onderstaande regisseurs – die allemaal aan Dune gewerkt hebben – wist uiteindelijk een versie in de bioscoop te krijgen?

A – Alejandro Jodorowsky
B – Ridley Scott
C – David Lynch

2) Timothée Chalamet speelt in deze nieuwe Dune de hoofdrol van Paul Atreides. Het is niet de eerste keer dat deze jonge acteur in een sciencefictionfilm speelt van een bekende regisseur met een meeslepende visie. Hoe heet de scifi waar hij in 2014 in speelde en wie was de beroemde regisseur van deze film?

3) Rebecca Ferguson – die in Dune vrouwe Jessica Atreides speelt – heeft ook eerder in een sciencefictionfilm gespeeld. Maar dan eentje die zich afspeelt op aarde en gaat over een geheim agentschap dat buitenaards leven op onze planeet monitort en ingrijpt waar dat nodig is. Welke film bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 26 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die hun lot tegemoet gaan op Arrakis zijn:

Blu-ray: L. Gorissen en Manuvampire (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: B. Bogaarts

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) David Lynch (C)
2) Interstellar van Christopher Nolan
3) Men in Black: International

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Het zand van Arrakis - Dune

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.