Uncharted winactie - Modern Myths
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uncharted winactie – Win vrijkaartjes en een goodie pakket vol actie! (UPDATE: winnaars bekend)

Een actie-avontuur met Tom Holland vol exotische locaties en mysteries om op te lossen? Zelfs als je nog nooit een Uncharted-videogame gespeeld hebt, is de gelijknamige film die nu in de bioscoop draait de moeite waard. Pak je kompas erbij en doe mee met onze Uncharted winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes en een leuk goodie pakket! 

Lees Andrés Uncharted recensie.

Uncharted is een avonturenfilm gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden. Maak nu ook in de bioscoop kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland (Spider-Man: No Way HomeOnward)) tijdens zijn eerste avontuur.

In dit spectaculaire actie-avontuur maakt hij, samen met zijn partner Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg (Transformers: The Last KnightScoob!)), een gevaarlijke reis om de wereld. Hun doel: “de grootste schat die nooit is gevonden”. Tegelijkertijd komen de heren op het spoor van Nathans vermiste broer.

Uncharted draait nu in de bioscoop.

Mark Wahlberg als Victor Sullivan en Tom Holland als Nathan Drake

Uncharted winactie – Win vrijkaartjes en een goodie pakket

Ga met ons mee op ontdekkingsreis en doe mee met onze Uncharted prijsvraag. Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Universal Pictures. Daarbij krijg je ook een leuk goodie pakket, bestaande uit een tas, portemonnee en kaart!

Uncharted winactie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Uncharted winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes met goodie pakket door zowel antwoord te geven op onze Uncharted winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes met goodies onder iedereen die op 30 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes met goodies onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Uncharted winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes en een hoodie. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Uncharted winactie – De vragen:

1) André mocht zichzelf, voorafgaande aan de filmpremière, verliezen in de spelwereld van Uncharted bij Go!Gaming. Welk deel speelde hij op de PlayStation aldaar?

2) Het is niet de eerste keer dat Tom Holland in een film over ontdekkingsreizigers speelt. In 2016 speelde hij de zoon van de beroemde Britse ontdekkingsreiziger Percy Harrison Fawcett. Hoe heet deze film?

3) Tom Holland kreeg de rol van Nathan Drake nadat Sony een filmvoorstel van de jonge acteur afwees. Welke rol wilde Holland hebben?

A – Young Indiana Jones
B – Young Ethan Hunt
C – Young James Bond

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 30 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die naar onbekende avonturen afreizen zijn:

I. van Dalen en Nookepook (nieuwsbrief abonnees)

Gefeliciteerd! De kaartjes met goodies komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Uncharted 4: A Thief’s End
2) The Lost City of Z
3) Young James Bond (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Uncharted recensie

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.