Lamb winactie - Modern Myths

Lamb winactie – Win vrijkaartjes voor dit bijzondere IJslandse sprookje (UPDATE: Winnaars bekend)

Voor liefhebbers van het fantastische genre is Lamb een niet te missen verhaal. De mystieke elementen geven deze IJslandse film niet alleen een bijzondere sfeer, het dwingt je ook na te denken over onze plek in de wereld. Ga mee naar het land van trollen, elven en aardmannetjes en doe mee met onze Lamb winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes voor dit bijzondere sprookje! 

Lees ook Jeroens Lamb recensie.

Een IJslands koppel, Maria (Noomi Rapace (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Millennium, Bright)) en Ingvar (Hilmir Snær Guðnason (A White, White Day)), woont samen met hun schapen op een mooie, maar zeer afgelegen boerderij. Wanneer ze een mysterieus pasgeboren lammetje ontdekken op hun erf, besluiten ze het te houden en op te voeden als hun eigen vlees en bloed. Dit onverwachte vooruitzicht als nieuw gezin brengt hen veel vreugde, maar zal hen uiteindelijk ook vernietigen.

Lamb draait nu in de bioscoop.

Noomi Rapace als Maria en Hilmir Snær Guðnason als Ingvar

Lamb winactie – Win vrijkaartjes

Ga met ons mee de ruige IJslandse natuur in en doe mee met onze Lamb prijsvraag. Modern Myths geeft vijf keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met The Searchers!

Lamb recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Lamb winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Lamb winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee keer twee vrijkaartjes onder iedereen die op 14 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en drie keer twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Lamb winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes en een hoodie. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Lamb winactie – De vragen:

1) Actrice Noomi Rapace speelt vaker in films met mythische elementen, zoals bijvoorbeeld Bright. Welk fantasy wezen speelde ze in die film?

A – Een heks
B – Een Inferni “Dark” elf
C – Een trol

2) In Lamb wordt voorgelezen uit een IJslands kinderboek: Het verhaal van Dimmalimm. Het gaat over een meisje dat dol is op een bepaald soort vogels. Een van hen blijkt een betoverde prins te zijn en door de liefde van Dimmalimm wordt zijn vloek verbroken. Om wat voor vogels gaat het hier?

3) Regisseur Valdimar Jóhannsson en actrice Noomi Rapace hebben eerder samengewerkt. Jóhannsson werkte mee aan de special effects van een sciencefictionfilm waarin Rapace een van de hoofdrollen vertolkte. Welke sciencefictionfilm bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 14 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update:

En de winnaars die zo blij als een lammetje naar de bioscoop zullen gaan zijn:

D. van de Sande, G. Kruizinga, M. van der Schoor en Space Cowboy 501 en Waard1981 (nieuwsbrief abonnees)

Gefeliciteerd! De kaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Een Inferni “Dark” elf (B)
2) Zwanen
3) Prometheus

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © The Searchers

Lamb recensie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.