Mystical Fantasy Fair 2017 1

FANTASTISCHE EVENEMENTEN: fantasy festivals, comic cons en meer

Kijk hier voor actuele festivals bij jou in de buurt! Het fantastische is overal om ons heen. Heb je zin om er op uit te gaan? Op de fantastische evenementen-pagina van Modern Myths vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. De agenda wordt regelmatig aangevuld met actuele festivals.

Nederland is rijk aan festivals in het fantastische genre. Van Groningen en Friesland tot Brabant en Limburg, er is altijd wel een leuk event bij jou in de buurt. Modern Myths verzamelt deze grotere en kleinere festivals op onze Evenementenpagina. Regelmatig vind je er nieuwe feesten, beurzen, lezingen, muziekfestivals en theater- en musicalvoorstellingen.  Zet deze pagina dus in je favorieten.

Actuele festivals

Op dit moment kun je de volgende festivals in je agenda zetten:

Kijk voor meer festivals op de Modern Myths Evenementenpagina.

Fantastische Evenementen – Modern Myths op pad

De redacteuren van Modern Myths zijn echte festivalgangers. Je vindt ons regelmatig op de uiteenlopende happenings. Niet alleen als bezoekers, maar ook als presentators en speciale gasten. Kom ons gedag zeggen en scoor een gesigneerd exemplaar van Bay en de Piraenauten van Yvette Hazebroek, ga op de foto met Daniel Warmoeskerken in zijn Anime-kostuums of vertel aan hoofdredacteur Jeroen Geelhoed wat je van Modern Myths vindt.

Onze festival-reportages staan regelmatig op onze homepage. Vol foto’s en filmpjes!

Steampunk vliegfiets Castlefest 2018
Steampunk vliegfiets tijdens Castlefest 2018

Fantastische Evenementen: tip de redactie

Mis je een festival in de lijst of heb je zelf een tip? Mail de redactie via: redactie@modernmyths.nl!

© 2019-2024 Modern Myths

Fantastische Evenementen: Dutch Comic Con 2018 sfeerverslag Cosplayers 2
Cosplayers tijdens de Dutch Comic Con 2018

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Ik ga dit weekend 2 en 3 juli naar El Mundo fantasia in de Wereldtuinen in Landgraaf.
    Dit is fantastisch mooi