Frozen II blu-ray/dvd winactie - Elsa en de watergeest uitsnede
 Sint 2020! Sint 2020!

Frozen II blu-ray/dvd winactie – win dit betoverende vervolg op Frozen! (UPDATE: winnaars bekend)

Ga opnieuw op reis met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven voor een episch avontuur over jezelf vinden, geloof in elkaar en liefde. In Frozen II – vanaf 20 mei op blu-ray en dvd – keer je terug naar de magische wereld van Arendelle en verlies je jezelf opnieuw in deze magische ijswereld. Wil je een Frozen II blu-ray of dvd winnen om zo vaak te kijken tot hij in je speler smelt, doe dan mee met onze Frozen II blu-ray/dvd winactie en maak kans op een exemplaar! 

Lees binnenkort de Frozen II dvd-recensie van Daniel of nu al Helmies Frozen II filmrecensie.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen II moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Walt Disney Animation Studio’s Frozen II zit weer vol nieuwe, magische muziek en is een feest voor het hele gezin.

Frozen II is vanaf 20 mei uit op blu-ray en dvd en streamt nu op Disney+.

Frozen II dvd - opnieuw op avontuur

Frozen II blu-ray/dvd winactie:
maak kans op een blu-ray of dvd

Reis opnieuw af naar Arendelle en doe mee met onze Frozen II blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met Walt Disney Home Entertainment geeft Modern Myths in de Frozen II blu-ray/dvd winactie 2x de blu-ray en 1x de dvd van deze magische animatiefilm weg.

Frozen II blu-ray/dvd winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Frozen II blu-ray/dvd winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze Frozen II blu-ray/dvd winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Frozen II blu-ray/dvd winactie’ en laat weten of je een blu-ray of dvd zou willen winnen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de blu-rays onder iedereen die op 31 mei ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) Actrice en zangeres Idina Menzel spreekt de stem in van Elsa. In welke andere betoverende sprookjesfilm uit 2007 had ze een rol als Nancy Tremaine?

2) In Frozen II zie je een watergeest in de vorm van een paard. Hoe heet deze geest uit de Germaanse en Scandinavische folklore?

A. Nokk
B. Kelpie
C. Nekker
D. Alle bovenstaande antwoorden zijn goed. Het zijn benamingen voor dezelfde watergeest, al naar gelang je in Scandinavië, Schotland of Nederland bent.

3) Acteur Josh Gad spreekt in Frozen II opnieuw op hilarische wijze de stem van Olaf in. In welke live-actionfilm gebaseerd op een andere bekende Disney-sprookjesanimatiefilm speelde hij in 2017 de rol van LeFou?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren op de winactie en deelnemen aan de nieuwsbrief verloting kan t/m 31 mei.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden. LET OP: Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord dat als je een van de winnaars bent jouw NAW-gegevens eenmalig aan Disney zullen worden verstrekt, zodat deze de prijzen kan versturen. In verband met de voorzorgsmaatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie is het nog niet duidelijk wanneer de film kan worden verstuurd.

UPDATE:

En de Modern Myths fans die het hoofd koel hielden en de vragen juist beantwoord hebben en daarmee een blu-ray of dvd winnen zijn:

Blu-ray: A. van der Sluis en S.2500 (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: E. Groenewoud

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1 – Enchanted
2 – D. Dus A, B en C rekenen we ook goed. In Frozen II wordt de naam Nokk gebruikt.
3 – Beauty and the Beast

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Frozen II dvd - trol

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

9 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise