Game of Thrones Season 7 uitsnede
Doctor Strange 2 banner

Modern Myths Merchandise – Game of Thrones: Knuffel en schud het nieuwe seizoen

Vanaf vandaag kun je op Ziggo weer kijken naar Game of Thrones. Dit nieuwe zevende seizoen belooft spannender dan ooit te worden. Niet alleen komt het ondode leger White Walkers dichterbij de beschaving van Westeros, ook Daenerys Targaryen zeilt de oceaan over om haar geboorterecht op te eisen. Teveel spanning? Kruip op de bank met je eigen Stark-wolvenknuffels en serveer je snacks in stijl met het drakenei peper & zout stel. Game of Thrones merchandise dus!

Game of Thrones is gebaseerd op de enorm populaire boekenreeks van George R.R. Martin. Inmiddels heeft de televisieserie op sommige vlakken de verhalen uit de boeken ingehaald en is het publiek gewend aan de gewelddadige gebeurtenissen die de personages overkomen. Een van de families uit Westeros die het behoorlijk te verduren heeft, zijn de Starks uit het noorden. Als eerbetoon aan de familie, kun je van Factory Entertainment met deze Game of Thrones merchandise je eigen verzameling Dire Wolves aanleggen.

Dire Wolfs knuffels

 

Game of Thrones merchandise: De wolven van Stark

In het eerste seizoen/boek van Game of Thrones maken we kennis met Ned Stark, in de serie gespeeld door Sean Bean. Als wachter van het Noorden beschermd hij de Noordelijke landen van Westeros en speelde hij een grote rol in de oorlog tegen de wrede heerser van Westeros, Koning Aerys II Targaryen, de ‘Mad King’. Ned heeft zich teruggetrokken in het Noorden om zijn taken daar uit te voeren en voor zijn familie te zorgen. Maar dan roept de nieuwe koning, Robert Baratheon, hem naar het hof in King’s Landing. Ned neemt zijn hele familie mee, wat grote gevolgen voor de Starks heeft. Elk van zijn zoons en dochters wordt tijdens de reis vergezeld door een Dire Wolf, die enkel in het Noorden voorkomen. Ned vond tijdens een tocht een verlaten nest met zes puppies, precies genoeg voor elke zoon en dochter. De wolven en de kinderen hebben een band die verder gaat dan dat tussen huisdier en baasje. Maar net zoals het de familie vergaat, vergaat het ook de wolven …

Game of Thrones Season 7 2

Zes knuffels voor verzamelaars

Verzamelaars kunnen elke Stark-wolf in huis halen. Factory Entertainment biedt twee setjes van drie: Ghost, Grey Wind en Summer en Nymeria, Lady en Shaggydog. Per setje betaal je 55 dollar. Vind je dat wat fors, dan kun je voor 20 dollar per stuk de wolven ook los kopen. De wolven zijn zo’n 23 cm groot en behoorlijk knuffelbaar. Wat in de verhalen natuurlijk wel eens anders is. Bouw je eigen band met ze op en ze zullen je huiskamer of vitrine met hun leven bewaken.

Snow dire wolf knuffel

Game of Thrones: peper en zout stel

Heb je geen ruimte voor zes wolven op je bank, of beleef je Game of Thrones liever met een lekker hapje en drankje er bij, kijk dan eens naar de Game of Thrones Dragon Egg Salt & Pepper Shakers. Dit Game of Thrones merchandise peper & zout setje is gebaseerd op de drie drakeneieren die Daenerys Targaryen krijgt als huwelijkscadeau als ze met de barbaar Khal Drogo moet trouwen. De keramische eieren zijn prachtig vorm gegeven en bestaan uit een zoutvaatje, een pepervaatje en een cocktailprikker houder. De afmetingen zijn zo’n 8 cm hoog, met een diameter van 5 cm. Als je ze niet gebruikt, kun je ze opbergen in een mooi doosje, gevoerd met gouden stof. Uiteraard perfect om op tafel te zetten bij een flinke schaal vlammetjes. Prijs bij Thinkgeek.com, € 24,99.

Game of Thrones Season 7 3

Game of Thrones Season 7 4

In Modern Myths Merchandise geeft redacteur Jeroen elke week een tip om je fantasy-verzameling uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen en laat horen wat je zelf op de plank hebt staan in de comments.

Eerste deel: kijk hier (Funko Pop! Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)
Tweede deel: kijk 
hier (Hot Toys Iron Man Mark XLVII)
Derde deel: kijk 
hier (McFarlane Toys The Labyrinth en The Dark Crystal)
Vierde deel: kijk 
hier (Ubisoft Store South Park: The Fractured But Whole – Coons Driewieler)
Vijfde deel: kijk 
hier (Wonder Woman door Mezco Toys en NECA)
Zesde deel: kijk hier (The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link van First 4 Figures)

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise