The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link 6
Doctor Strange 2 banner

Modern Myths Merchandise – The Legend of Zelda: Breath of The Wild Link

Onlangs is de eerste uitbreiding verschenen voor het populaire Nintendo Switch spel The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Heb je de hele wereld van Hyrule inmiddels verkend en ben je bezig de uitbreiding meester te worden, dan is het hoog tijd om een ode aan Zelda in je vitrine te zetten. Bij First 4 Figures ben je aan het juiste adres, zij hebben een prachtige The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link gemaakt.

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild speelt de legende van prinses Zelda en de held Link zich af 100 jaar nadat een catastrofe het koninkrijk Hyrule heeft vernietigd. Link wordt wakker in een ondergrondse ruïne en trekt de wijde, wilde wereld in op avontuur. In de nieuwe uitbreiding – The Master Trials – kun je het spel in een hogere moeilijkheidsgraad spelen en zijn er nieuwe uitdagingen. Daarnaast zijn er nieuwe voorwerpen te vinden en kun je met behulp van verschillende maskers gebieden en geheimen ontdekken die je nog niet eerder gevonden hebt.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link packshot

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link

De uitbreiding biedt dus voldoende uitdaging om weer uren zoet te zijn en opnieuw je boog, schild en zwaard ter hand te nemen. Het The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link figuur van First 4 Figures verbeeldt dit avontuur volledig. Link springt de actie in, gewapend met zijn boog in de aanslag en zijn schild en ‘meesterzwaard’ op de rug. Het pvc beeld is prachtig van kleur, flink gedetailleerd en is ongeveer 25 centimeter hoog. Link staat op een zwart platform met blauwe symbolen. Naast de net genoemde wapens beschikt het beeldje over een pijlenkoker en een riem met buidels. Link draagt zijn blauwe tenue.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link 1

First 4 Figures

First 4 Figures bestaat sinds 2003 en maakt figuren van hoge kwaliteit met verschillende licenties. Naast The Legend of Zelda zijn er ook Sonic the Hedgehog, Crash Bandicoot en Super Mario figuren. Dit Link-figuur is bij First 4 Figures zelf inmiddels uitverkocht. Dus je zult op zoek moeten bij (online) speciaalzaken, zoals bijvoorbeeld Game Mania. Zij verkopen het beeldje voor €79,98. Veel plezier bij de jacht!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link 5The Legend of Zelda: Breath of the Wild Link 2

In Modern Myths Merchandise geeft redacteur Jeroen elke week een tip om je fantasy-verzameling uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen en laat horen wat je zelf op de plank hebt staan in de comments.

Eerste deel: kijk hier (Funko Pop! Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)
Tweede deel: kijk hier (Hot Toys Iron Man Mark XLVII)
Derde deel: kijk hier (McFarlane Toys The Labyrinth en The Dark Crystal)
Vierde deel: kijk hier (Ubisoft Store South Park: The Fractured But Whole – Coons Driewieler)
Vijfde deel: kijk hier (Wonder Woman door Mezco Toys en NECA)

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise