Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
IT Chapter Two - Pennywise om je vingers bij af te likken
Official Superhero Merchandise

IT: Chapter Two op blu-ray winactie – om je vingers bij af te likken! (UPDATE: winnaars bekend)

In 2017 keerde Pennywise the Dancing Clown terug in ons leven in IT, de nieuwe verfilming door regisseur Andy Muschietti. Het tweeluik gebaseerd op het gevierde boek van Stephen King werd vorig jaar compleet gemaakt met IT: Chapter Two. Heb je het eerste deel in de kast staan, doe dan mee met onze IT: Chapter Two op blu-ray winactie om het verhaal compleet te krijgen. Je maakt kans op een blu-ray met t-shirt van de vervolgstrijd van de Losers Club tegen Pennywise!

Lees ook de IT: Chapter Two op blu-rayrecensie van André, of nu alvast de recensie van de bioscoopversie door Jeroen.

Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen. Maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise de Dansende Clown, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

IT: Chapter Two is nu verkrijgbaar op 4K Ultra HD, blu-ray en dvd.

IT Chapter Two Isaiah Mustafa als Mike

IT: Chapter Two op blu-ray winactie:
win een blu-ray en t-shirt

Zin in nieuwe gruwelijkheden van Pennywise? Doe dan mee met onze IT: Chapter Two op blu-ray-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de IT: Chapter Two op blu-ray winactie 2 x een blu-ray met t-shirt van deze onderhoudende horror weg.

IT Chapter Two op blu-ray - IT Chapter Two prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze IT: Chapter Two op blu-ray winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘IT: Chapter Two’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je daarbij voor bonuspunten op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van onze horror-winacties. Wij voelen ons namelijk ook veiliger in een grote groep… Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) Volgens Warner Bros liggen horror- en superheldenfilms dicht bij elkaar. Daarom mocht regisseur James Wan (The Conjuring) Aquaman verzorgen en had David F. Sandberg (Annabelle: Creation) de leiding over Shazam! Welke DC Comics superheld gaat IT-regisseur Andy Muschietti in een solo-film naar de bioscopen brengen?

2) Acteur Bill Skarsgård speelt Pennywise the Dancing Clown in het IT-tweeluik. De afgelopen twee jaar zag je de Zweedse acteur ook op televisie in een serie gebaseerd op verhalen van Stephen King. Welke serie bedoelen we?

A. The Outsider
B. Castle Rock
C. Mr. Mercedes

3) Actrice Sophia Lillis speelt in de nieuwe IT-films de jonge Beverly Marsh. Binnenkort draait een film met haar in de hoofdrol, waarin ze ook te maken krijgt met een monster dat graag kinderen eet. Welke film gebaseerd op een sprookje bedoelen we? Op onze Facebook-pagina hebben we de teaser gezet en de trailer van die film vind je ook op ons YouTube-kanaal.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 26 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

IT: Chapter Two op blu-ray winactie update:

En de winnaars die een Pennywise-dansje mogen maken zijn:

D. Gras en V. Tervooren

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Flash
  2. Castle Rock (B)
  3. Gretel & Hansel

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros Home Entertainment

The Losers Club

IT Chapter Two - de jonge Losers Club

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

GamesGames

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.