Gretel & Hansel winactie - De heks wacht op je
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Gretel & Hansel winactie – Schrijf je in en win twee vrijkaartjes! (UPDATE: winnaar bekend)

Het beroemde sprookje over Hans en Grietje kent iedereen. Maar in de horror-bewerking Gretel & Hansel – binnenkort in de bioscoop – vind je geen zoet peperkoekenhuisje. Ook zal een spoor van kiezelsteentjes je niet veilig thuisbrengen. Deze film van regisseur Oz Perkins (I Am the Pretty Thing That Lives in the House) is geen verhaaltje voor het slapengaan. Doe mee met onze Gretel & Hansel winactie en maak kans op vrijkaartjes!

Lees ook onze onheilspellende recensie van Gretel & Hansel.

Lang geleden, in een ver sprookjesland, worden een jonge vrouw (Sophia Lillis (IT, IT: Chapter Two)) en haar kleine broertje (Samuel Leakey) verstoten door hun moeder. Wanhopig op zoek naar eten en werk betreden ze een donker bos waar ze een jager ontmoeten die hen nog dieper het bos in leidt. Aan het einde van hun latijn ontdekken ze een magisch huisje waar een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw hen opvangt…

In de fantasy-horror Gretel & Hansel lijkt alles te mooi om waar te zijn. En misschien is dat het ook. Weet Gretel haar kleine broertje te beschermen tegen het grote gevaar dat dreigt?

Gretel & Hansel draait vanaf 30 januari in de bioscoop!

Gretel Hansel - geen peperkoeken huisje

Gretel & Hansel winactie:
Schrijf je in en win twee vrijkaartjes

Wil jij elke editie van de Modern Myths Nieuwsbrief ontvangen én regelmatig kans maken op een leuke prijs? Doe dan mee met onze Gretel & Hansel winactie. In samenwerking met Dutch FilmWorks verloot Modern Myths 1x twee vrijkaartjes onder iedereen die zich inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Gretel Hansel poster

Zo doe je mee:

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder iedereen die op zondag 2 februari ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je automatisch mee naar de prijs. Nog niet ingeschreven? Ga snel naar de Modern Myths Nieuwsbrief!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die we diep het bos in gaan sturen is:

M. Pijl

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Gretel Hansel poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise