Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie – Modern Myths
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie – Herbeleef de magie op 4K! (UPDATE: Winnaars bekend)

Kun je geloven dat het alweer twintig jaar geleden is sinds de eerste Harry Potter film – Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone) – op magische wijze in de bioscoop verscheen? De “Wizarding World” van J.K. Rowling is inmiddels een begrip. Net als de wereld van “de jongen die bleef leven”. Wil je terug naar het begin en alles nog eens haarscherp opnieuw zien? Doe dan mee met onze Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie. We verloten drie exemplaren! 

Lees ook Andrés Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD recensie.

Na twintig jaar is er een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, in 4K-resolutie. Het jongetje Harry Potter (Daniel Radcliffe (Victor Frankenstein, The Woman in Black)) krijgt op zijn elfde verjaardag te horen dat zijn ouders tovenaars waren. En dat hij zelf ook over magische krachten beschikt! Op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus leert Harry nieuwe toverspreuken en speelt hij de populaire sport “Zwerkbal”. Daarnaast komt hij met zijn beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) tegenover de Heer van het Duister te staan.

De 4K UHD-versie is naast de film ook voorzien van “The Harry Potter Magical Movie Mode” op blu-ray. Ontdek filmgeheimen, bezweringen, magische wezens, artefacten en meer in deze betoverende verzameling van leuke activiteiten en curiosa. Test je kennis met de “Zweinstein Trivia Wedstrijd” en laat de magie beginnen!

Harry Potter en de Steen der Wijzen is nu verkrijgbaar op 4K UHD.

Harry Potter - Modern Myths Nieuws 2021: week 4 - 5

Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie – Win een magisch exemplaar

Zet de sorteerhoed weer op en doe mee met onze Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD prijsvraag. Modern Myths geeft in samenwerking met Warner Bros drie keer een 4K UHD weg!

Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD packshot

Zo doe je mee:

In deze Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie maak je dubbel kans op een 4K UHD door zowel antwoord te geven op onze Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 12 september geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een 4K UHD. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie – De vragen:

1) Sommige Zweinstein-scènes zijn opgenomen in echte kathedralen in Engeland. De filmmakers wilden hiervoor voornamelijk de kathedraal van Canterbury gebruiken, maar de deken van Canterbury stak hier een stokje voor. Een christelijke kerk kon niet gebruikt worden om heidense rituelen te promoten. Welke kathedraal uit onderstaand rijtje is uiteindelijk voornamelijk gebruikt in de film?

A – Westminster Abbey in Londen
B – Gloucester Cathedral in Gloucester
C – Norwich Cathedral in Norwich

2) Het motto van Zweinstein is “Draco dormiens nunquam titillandus” Wat is hiervan de vertaling?

3) In de Harry Potter boeken spookt de klopgeest Foppe (Peeves in het Engels) in Zweinstein rond. In de films komt hij echter niet voor, ook al waren er voor Harry Potter en de Steen der Wijzen wel scènes met hem opgenomen. Welke Britse komiek speelde hem?

A – Rowan Atkinson
B – Terry Jones
C – Rik Mayall

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de magie van de eerste Harry Potter film opnieuw gaan beleven zijn:

R. Knapen, C. Aalbers en P. Huntjens (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Gloucester Cathedral in Gloucester
2) Kietel nooit een slapende draak
3) Rik Mayall (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Harry Potter en de Steen der Wijzen 4K UHD winactie – Banner

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.