His Dark Materials seizoen 2 winactie – Modern Myths

His Dark Materials seizoen 2 winactie – Win Lyra Belacqua op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

Met His Dark Materials seizoen 2 gaat het avontuur van Lyra Belacqua verder op blu-ray en dvd. Dit seizoen behandelt de gebeurtenissen in het tweede boek van Philip Pullman: The Subtle Knife (Het Listige Mes). Ben jij ook subtiel listig? Doe dan mee met onze His Dark Materials seizoen 2 winactie. Je maakt kans op een mooie blu-ray of dvd! 

Lees ook Dirks His Dark Materials seizoen 2 blu-ray recensie.

Seizoen twee van His Dark Materials – gebaseerd op de geliefde trilogie van auteur Philip Pullman – begint als Lyra op reis gaat in de vreemde en mysterieuze verlaten stad Cittàgazze. Daar ontmoet ze Will, een jongen uit onze wereld die ook op de vlucht is voor een moeilijk verleden.

Lyra (Dafne Keen (Logan, The Refugees)) en Will (Amir Wilson (De Brief voor de Koning)) leren dat hun lot verbonden is met de hereniging van Will met zijn vader. Maar ze merken ook dat hun pad voortdurend wordt gedwarsboomd als een oorlog begint te broeien. Ondertussen gaat mevrouw Coulter (Ruth Wilson (How to Talk to Girls at Parties)) op zoek naar Lyra, vastbesloten om haar met alle mogelijke middelen thuis te brengen.

His Dark Materials seizoen 2 is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Will en Lyra - His Dark Materials seizoen 2

His Dark Materials seizoen 2 winactie – Win een blu-ray of dvd

Stap door de scheur tussen werelden en doe mee met onze His Dark Materials seizoen 2 prijsvraag. Modern Myths geeft in samenwerking met Warner Bros het volledige tweede seizoen eenmaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

His Dark Materials seizoen 2 winactie – prijzen

Zo doe je mee:

In deze His Dark Materials seizoen 2 winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze His Dark Materials seizoen 2 winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 3 september geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘His Dark Materials seizoen 2 winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

His Dark Materials seizoen 2 winactie – De vragen:

1) Schrijver Philip Pullman liet zich voor het idee van de daemons – de ziel van mensen in de vorm van dieren – inspireren door het schilderij De Dame met de Hermelijn. Van welke beroemde kunstenaar is dit schilderij?

A – Leonardo da Vinci
B – Rafaël
C – Michelangelo

2) Dafne Keen speelt Lyra Belacqua in His Dark Materials. Haar vader – Will Keen – speelt ook mee als Father MacPhail. Het is niet de eerste keer dat vader en dochter Keen samen in een serie spelen. In welke andere serie – tevens het debuut van Dafne – hebben ze eerder samen gespeeld?

3) Acteur James McAvoy speelt Lord Asriel in His Dark Materials. McAvoy zien we vaak in films en series in het fantastische genre. Zo speelde hij ook in een film gebaseerd op een andere beroemde fantasy boekenserie: De Kronieken van Narnia. Welke rol speelde hij?

A – Professor Kirke
B – Father Christmas
C – Mr. Tumnus, de faun

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 3 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een huis vol daemons krijgen zijn:

Blu-ray: M. van der Meer
Dvd: H. Stikkelman (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Leonardo da Vinci (A)
2) The Refugees
3) Tumnus, de faun (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Mrs Coulter en Lee Scoresby

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise